sy-logo-topleft
Yrittäjien aluejärjestösivustot:
Jäsensivut

Jäsenedut 2015

Helsingin Yrittäjien jäsenenä pääset hyödyntämään monia rahanarvoisia jäsenenetuja. Tällä sivulla voit tututustua jäsenetujen tarjoajiin ja tuotteisiin.

Jäsen, löydät etujen käyttöönottoon tarvittavat koodit ja yhteystiedot kirjautumalla sisään TÄSTÄ.

Autonvuokraus

Sixt Autovuokraamo

Auto on yritykselle investointi, jonka arvo laskee nopeasti. Jos yritysauton ja liikkumisen tarve vaihtelee, on vuokraus järkevä tapa säästää kustannuksissa. Vuokraamalla auton maksat autosta vain silloin, kun sitä oikeasti tarvitset.

Solmimalla yrityssopimuksen Sixt Autovuokraamon kanssa, yritysautoilusta syntyvät kulut on helppo pitää kurissa ja saat selkeän raportoinnin kuluista kuukausittain.  Yhdellä sopimuksella saat käyttöösi yrityshinnat myös ulkomaille ja tarvittaessa Sixt Corporate-maksukortin, joka mahdollistaa keskitetyn laskutuksen vuokrausmaasta riippumatta. Yrityshinnat ovat halutessasi yrityksesi käytössä myös vapaa-ajan vuokrauksiin.

Uusille yritysasiakkaille -15 % yrityshinnoista Suomessa sekä yrityshinnat myös ulkomaille.

Alennuksen saaminen edellyttää Helsingin Yrittäjien jäsenyyttä sekä sopimuksen tekoa.

 

Luottotiedot, perintä ja rahoitus

 

Markkinajohtaja tarjoaa Helsingin Yrittäjien jäsenien käyttöön monipuoliset ja tehokkaat asiakashallinnan työkalut:

  • Luottotieto- ja perintäpalvelu: vuosihinta 95 € + alv (normaalit 195 € + alv)
  • Kansainvälinen perintä ja arvonlisäveropalvelut: vuosihinta 95 € + alv (normaalisti 195 € + alv)
  • Lasku- ja reskontrapalvelu: vuosihinta 295 € + alv (normaalisti 395 € + alv)
  • Laskurahoitus: vuosihinta 150 € + alv (normaalisti 250 € + alv)

Kysy lisää numerosta p. (09) 2291 1600 tai info.finland@intrum.com.

 

 Finnvera

Rahoitusratkaisuja yritystoiminnan muutostilanteisiin

Yritykset tarvitsevat rahoitusta toimintansa eri vaiheissa.Valtion omistama Finnvera toimii yhteistyössä muiden rahoittajien kanssa ja täydentää rahoitusmarkkinoita tarjoamalla suomalaisille yrityksille lainoja, takauksia ja vienninrahoituspalveluja.

Suunnitteletko yritysjärjestelyjä, liiketoiminnan kasvattamista, viennin aloittamista tai sen laajentamista?

Ota yhteyttä ja varaa aika noin tunnin mittaiseen keskusteluun. Selvitämme yhdessä, voiko Finnvera olla mukana yrityksesi tulevissa rahoitustarpeissa.

Ajanvaraukset puhelinpalvelustamme 029 460 2580 (arkisin 8.00-16.15). Aikaa varatessasi, kerro kuuluvasi Helsingin Yrittäjiin ja varaudu antamaan jäsennumerosi.

 

Matkaviestintä- ja tietoliikennepalvelut

Elisa tarjoaa Suomen Yrittäjien jäsenille merkittäviä rahanarvoisia etuja. Esimerkiksi Elisa Yrityspotin kokoluokista 1–5 myönnetään jäsenetuna 25 %:n alennus kuukausimaksuista. Ja Yrityspotti 8 kokoluokan kk-maksusta 15 % alennus. Yrityspotti-etu on voimassa 24 kk sopimuskauden ajan.

Edun arvo on valitsemastasi kokoluokasta riippuen 156 eurosta jopa 720 euroon vuodessa!

Elisa Yrityspotti on koko yrityksen käyttöön tuleva puhepooli, jossa kaikki mobiililiittymät käyttävät yhtä pakettia. Paketista veloitetaan yksi kuukausimaksu.

» Myös muita etuja tarjolla. Lue lisää Elisan eduista!  

Lisätiedot:

  •     Elisan Yrittäjäasiakaspalvelu: p. 010 191319, ark. 8–16.30 (mpm/pvm)
  •     Varaa henkilökohtainen tapaaminen lähimpään Yrittäjäpalvelupisteeseen: www.elisa.fi/ajanvaraus tai soita p. 0800 96900
  •     Elisa Yrityspotti sekä muut jäsenedut osoitteessa www.elisa.fi/yedut

 

Vakuutukset

Fennia tarjoaa 45 % alennuksen ja 70 % lähtöbonuksen yksityiskäyttöisen henkilö- ja pakettiauton laajaan Fenniakaskoon sekä keskeytysvakuutuksen maksutta.

Yrittäjän Henkilöturvaa täydentämään saat maksutta ryhmätapaturmavakuutuksen. Lisäksi saat alennusta yrityksen sairauskuluvakuutuksen päiväkorvausosan maksusta.

Vain Suomen Yrittäjien jäsenille tarkoitettu etu on Ensimmäisen työntekijän vakuutus. Se antaa yrityksellesi turvaa siltä varalta, että ensimmäisen rekrytointi epäonnistuisi.

Yritysturvassa 1-9 henkilön yrityksillä on mahdollisuus laajentaa oikeusturvavakuutusta ilman lisämaksua.

Saat useimmista kodin ja perheen vakuutuksista 20 %:n alennuksen sekä heti suurimman Fenniabonus-alennuksen 14 % tai 24 %.

Edut koskevat uusia 1.1.2014 alkavia vakuutuksia. Jos olet jo Fennian asiakas, ota yhteys Fenniaan etujesi tarkistamiseksi.

Tarkemmat tiedot jäseneduista ja vakuutuksista:

 

LähiTapiola

 


LähiTapiola Pääkaupunkiseutu

Vakuutus korvaa, jos koneet kaatuvat - mutta meneekö koko firma nurin, jos itse kompastut? Entä miten käy perheesi toimeentulon?

  • Yrittäjän Omaturva suojaa perheen, toimeentulon sekä yrityksen jatkuvuuden. Lue lisää ja pyydä ilmainen riskikartoitus osoitteessa lahitapiola.fi/omaturva
  • Jos olet alle 45-vuotias yrittäjäjärjestön jäsen, kysy lisätietoja yrityksen maksuttomasta investointisuojasta ja terveystarkastuksesta osana Yrittäjän Omaturva -vakuutusta.
  • Palvelemme Helsingin yrittäjiä Fredan, Itäkeskuksen ja Herttoniemen toimistoilla sekä puhelimitse numerossa 09 453 9601 ma-pe kello 8-18. 

 

Tietokirjallisuus

Kehity lukemalla huippuosaajaksi! Talentum Media on Suomen johtava ammattikirjallisuuden kustantaja, joka julkaisee vuosittain noin 100 uutuusteosta. Talentum tarjoaa kattavan ja laadukkaan valikoiman liiketalouden ajankohtaisia teoksia mm. johtamisen, taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja markkinoinnin alueilta. Juridinen informaatio on keskeinen osa Talentumin kustannustoimintaa sekä painettuna että verkossa.

Helsingin Yrittäjien jäsenet saavat valikoiduista kirjoista 25 % alennuksen syöttämällä alennustunnuksen.

 

Sähkö 


Tutustu Helenin tarjoamiin monipuolisiin sähkösopimusvaihtoehtoihin, uusiin sähköpalveluihin sekä loistaviin energiansäästövinkkeihin osoitteessa www.helen.fi/yrityksille.

 

Mediatila

Yritystä Stadiin -lehti on Helsingin Yrittäjien jäsenlehti, joka jaetaan neljä kertaa vuodessa jäsenyrityksiin ja sidosryhmille (painos 8000 kpl, Yritystä Stadiin! -tapahtuman teemanumero 20 000 kpl). Alennus jäsenille: 40 % mediakortin normaaleista hinnoista.  
Lisätiedot ja varaukset: tiedotus@helsinginyrittajat.fi

 

 Sanoma tarjoaa Helsingin Yrittäjien jäsenyrityksille 5 % lisäalennuksen lehti-ilmoittelusta Helsingin Sanomissa, Metrossa ja Ilta-Sanomissa. Lisäalennus ei koske etusivuja, työpaikkailmoittelua eikä vuosiprofit-alennuksia. Verkkokampanjoihin tarjoamme Helsingin Yrittäjien jäsenille geokohdennuksen pääkaupunkiseudulle kaupan päälle (normaalisti +20 %).

Ilmoitusedut saat ilmoitusta varatessasi mainitsemalla jäsenille tarkoitetun koodin. Lisätietoja: p. 010 808 085 tai media.sanoma.fi 

 

Jäsenille 35 % alennus normaalihinnoista Helsingin Uutisten Yritystä Stadiin! -palstan yhteyteen.
Kun soitat, kerro olevasi jäsen ja että ilmoitus tulee Yritystä Stadiin! -palstan yhteyteen.

Yritystä Stadiin! -palstan ilmestymisaikataulu
Palsta ilmestyy vuonna 2015 seuraavasti:
25.2., 25.3., 29.4., 27.5., 24.6., 12.8., 9.9., 14.10., 11.11. ja 14.12.

Muissa Helsingin Uutisten numeroissa Yrittäjien jäsenalennus on 20 % normaalihinnoista.

Lisätietoa mainostilasta: p. 020 770 3335

 

Terveys ja hyvinvointi

 

Diacor pitää huolen yrittäjistä


Pienyrityksille -50 % yleismaksusta

Tarjoamme Diacorin uusille asiakkaille, jotka ovat Helsingin yrittäjien jäseniä yleismaksun puoleen hintaan 18,50 €/työntekijä (norm.hinta 37 €/työntekijä) Tarjous on voimassa 30.6.2015 saakka sopimuksen tekeville ja alennus on voimassa 12 kk sopimuksen alkamisesta.

Yrittäjäsopimus -20% vuosimaksusta

Tarjoamme Diacorin uusille asiakkaille, jotka ovat Helsingin yrittäjien jäseniä vuosimaksun -20 % hintaan 136, 40 €/yrittäjä (norm. hinta 170,50 €/yrittäjä) Tarjous on voimassa 30.6.2015 saakka sopimuksen tekeville yrityksille. Alennus on voimassa 12 kk sopimuksen alkamisesta.

www.diacor.fi

 

Suomen Yrittäjien jäsenedut

Helsingin Yrittäjien jäsenenä käytössäsi on myös kaikki Suomen Yrittäjien neuvottelemat valtakunnalliset jäsenedut: www.yrittajat.fi/jasenedut

 

Helsingin Yrittäjät, Urho Kekkosen katu 2 C, 00100 Helsinki, puhelin 050 575 2353, faksi 09 622 3385, toimisto@helsinginyrittajat.fi