sy-logo-topleft
Yrittäjien aluejärjestösivustot:
Jäsensivut

Jäsenedut 2016

Helsingin Yrittäjien jäsenenä pääset hyödyntämään monia rahanarvoisia jäsenenetuja. Tällä sivulla voit tututustua jäsenetujen tarjoajiin ja tuotteisiin. Päivitämme vuoden 2016 jäsenetuja parhaillaan, ja lista täydentyy tammikuun aikana.

Jäsen, löydät etujen käyttöönottoon tarvittavat koodit ja yhteystiedot kirjautumalla sisään TÄSTÄ.


Matkaviestintä- ja tietoliikennepalvelut

Elisa Oyj
Elisa tarjoaa jopa satojen eurojen arvoisia etuja Suomen Yrittäjien jäsenille. Kaikki etusi osoitteessa elisa.fi/yedut.

Henkilökohtaista palvelua saat Yrityspisteestä. Voit varata ajan tapaamiseen osoitteesta elisa.fi/ajanvaraus. Yritysasiakaspalvelu palvelee numerossa 010 80 8088 (ark. 8–16:30, 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min, lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 6 snt/min. Alv. 24 %). Elisa Yritysten Verkkopalvelussa elisa.fi/verkkokauppa asioit silloin, kun sinulle sopii. Kaikki yhteydenpitokanavat kootusti osoitteessa yritysten-asiakastuki.elisa.fi


Luottotiedot, perintä ja rahoitus

Intrum Justitia

Markkinajohtaja tarjoaa Helsingin Yrittäjien jäsenien käyttöön monipuoliset ja tehokkaat asiakashallinnan työkalut:

  • Luottotieto- ja perintäpalvelu: vuosihinta 95 € + alv (normaalit 195 € + alv)
  • Kansainvälinen perintä ja arvonlisäveropalvelut: vuosihinta 95 € + alv (normaalisti 195 € + alv)
  • Lasku- ja reskontrapalvelu: vuosihinta 295 € + alv (normaalisti 395 € + alv)
  • Laskurahoitus: vuosihinta 150 € + alv (normaalisti 250 € + alv)

Kysy lisää numerosta p. (09) 2291 1600 tai info.finland@intrum.com.

 

Finnvera  Finnvera

Rahoitusratkaisuja yritystoiminnan muutostilanteisiin

Yritykset tarvitsevat rahoitusta toimintansa eri vaiheissa.Valtion omistama Finnvera toimii yhteistyössä muiden rahoittajien kanssa ja täydentää rahoitusmarkkinoita tarjoamalla suomalaisille yrityksille lainoja, takauksia ja vienninrahoituspalveluja.

Suunnitteletko yritysjärjestelyjä, liiketoiminnan kasvattamista, viennin aloittamista tai sen laajentamista?

Ota yhteyttä ja varaa aika noin tunnin mittaiseen keskusteluun. Selvitämme yhdessä, voiko Finnvera olla mukana yrityksesi tulevissa rahoitustarpeissa.

Ajanvaraukset puhelinpalvelustamme 029 460 2580 (arkisin 8.00-16.15).
 

Pankkipalvelut

Nooa Säästöpankki

Nooa Säästöpankki tarjoaa rehtiä ja ketterää palvelua pk-seudulla toimiville yrittäjäasiakkaille. Meiltä saat oman yhteyshenkilön, joka huolehtii halutessasi myös perheesi pankkiasioista.

  • Helsingin Yrittäjien jäsenille tarjoamme kassanhallintaan Sp-korkorahastot* ilman merkintä- ja lunastuspalkkiota 6 kk ajan. Etu koskee uusia asiakkaita ja vain konttorissa tehtäviä merkintöjä/lunastuksia. Muistathan mainita jäsenyydestäsi.

*Yrityslaina, Sp High Yield, Sp Kehittyvät Korkomarkkinat, Sp Korkosalkku, Sp Pitkäkorko, Sp Lyhytkorko.

säästöpankki.fi/nooa

Haluatko kuulla yrittäjäasiakkaiden Raami-palvelusta? Soita 010 436 6505 niin kerromme lisää.

 

Vakuutukset

Fennia

Fennia tarjoaa 45 % alennuksen ja 70 % lähtöbonuksen yksityiskäyttöisen henkilö- ja pakettiauton laajaan Fenniakaskoon sekä keskeytysvakuutuksen maksutta.

Yrittäjän Henkilöturvaa täydentämään saat maksutta ryhmätapaturmavakuutuksen. Lisäksi saat alennusta yrityksen sairauskuluvakuutuksen päiväkorvausosan maksusta.

Vain Suomen Yrittäjien jäsenille tarkoitettu etu on Ensimmäisen työntekijän vakuutus. Se antaa yrityksellesi turvaa siltä varalta, että ensimmäisen rekrytointi epäonnistuisi. Yritysturvassa 1-9 henkilön yrityksillä on mahdollisuus laajentaa oikeusturvavakuutusta ilman lisämaksua.

Saat useimmista kodin ja perheen vakuutuksista 20 %:n alennuksen sekä heti suurimman Fenniabonus-alennuksen 14 % tai 24 %.

Edut koskevat uusia 1.1.2014 alkavia vakuutuksia. Jos olet jo Fennian asiakas, ota yhteys Fenniaan etujesi tarkistamiseksi.
Tarkemmat tiedot jäseneduista ja vakuutuksista:

 

LähiTapiola PääkaupunkiseutuLähiTapiola

Vakuutus korvaa, jos koneet kaatuvat - mutta meneekö koko firma nurin, jos itse kompastut?
Entä miten käy perheesi toimeentulon?

  • Yrittäjän Omaturva suojaa perheen, toimeentulon sekä yrityksen jatkuvuuden. Lue lisää ja pyydä ilmainen riskikartoitus osoitteessa lahitapiola.fi/omaturva
  • Jos olet alle 45-vuotias yrittäjäjärjestön jäsen, kysy lisätietoja yrityksen maksuttomasta investointisuojasta ja terveystarkastuksesta osana Yrittäjän Omaturva -vakuutusta.
  • Palvelemme Helsingin yrittäjiä Fredan, Itäkeskuksen ja Herttoniemen toimistoilla sekä puhelimitse numerossa 09 453 9601 ma-pe kello 8-18. 


Tietokirjallisuus

Talentum Media

Kehity lukemalla huippuosaajaksi! Talentum Media on Suomen johtava ammattikirjallisuuden kustantaja,
joka julkaisee vuosittain noin 100 uutuusteosta. Talentum tarjoaa kattavan ja laadukkaan valikoiman liiketalouden ajankohtaisia teoksia mm. johtamisen, taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja markkinoinnin alueilta. Juridinen informaatio on keskeinen osa Talentumin kustannustoimintaa sekä painettuna että verkossa.

Helsingin Yrittäjien jäsenet saavat valikoiduista kirjoista 25 % alennuksen syöttämällä alennustunnuksen.


Mediatila

Helsingin Uutiset

Jäsenille 35 % alennus normaalihinnoista Helsingin Uutisten Yritystä Stadiin! -palstan yhteyteen.
Kun soitat, kerro olevasi jäsen ja että ilmoitus tulee Yritystä Stadiin! -palstan yhteyteen.

Yritystä Stadiin! -palstan ilmestymisaikataulu
Palsta ilmestyy vuonna 2016 seuraavasti:
17.2., 23.3., 4.5., 25.5., 22.6., 24.8., 28.9., 26.10., 23.11. ja 21.12.

Muissa Helsingin Uutisten numeroissa Yrittäjien jäsenalennus on 20 % normaalihinnoista.

Lisätietoa mainostilasta: p. 020 770 3335

 

Sanoma

HS.fi:

Markkinapaikkojen Moniboksi hintaan 400€/viikko (norm. 500€/viikko), SOV 100. Moniboksi on kätevä tapa näkyä HS.fi:n luotetussa mediaympäristössä tehokkaasti ja edullisesti. Aineiston koko 165x250px, 40kt. Hintaan lisätään alv 24%. Kampanjaetuun ei voida yhdistää muita alennuksia. Hs.fi Etusivulla viikossa 350.000 eri kävijää ja n. 2.000.000 mainosnäyttöä.

Sanoman verkoston kohdennustuotteet:

Lokaatiokohdennus (maakunta/kaupunki/kaupunginosa) puoleen hintaan. Kohdennuslisä normaalisti alkaen à +20% kampanjan bruttohintaan. Etu koskee ainoastaan CPM eli mainosnäyttöpohjaisesti hinnoiteltuja desktop/mobiilikampanjoita, ei tulospohjaista mainontaa tai ohjelmallista ostamista.

 


Sähkö

Helen

Tutustu Helenin tarjoamiin monipuolisiin sähkösopimusvaihtoehtoihin, uusiin sähköpalveluihin sekä loistaviin energiansäästövinkkeihin osoitteessa www.helen.fi

 

Kokous-, etätyö- ja toimistotilat

Business Meeting Park

Business Meeting Park tarjoaa kokous-, koulutus-, etätyö- ja toimistotiloja sekä niihin liittyviä palveluja, kuten videoneuvotteluja, parhailla sijainneilla aivan Helsingin ydinkeskustassa – 24/7.

Kauppakeskus FORUMIN ja Hotelli Presidentin yhteydessä sijaitsevat toimipisteemme (4.500 m2) tarjoavat ylivoimaisten kulkuyhteyksien äärellä ainutlaatuisen helpon, joustavan ja turvallisen palvelukokonaisuuden – myös vaativampiin luottamuksellisiin tilaisuuksiin. Vuosittain tarjoamme puitteet yli 7.000 kokous- ja koulutustilaisuudelle ja lähes 1000 yritykselle ja yhteisölle.

Business Meeting Park Oy tarjoaa Helsingin Yrittäjien jäsenyrityksille jäsenetuna;

  • 40 %:n alennuksen Meeting Park KAMPPI -toimipisteen (Sokos Hotel Presidentin talo) kokous-, koulutus- ja etätyötilojen listahinnoista,  sekä
  • 10 %:n alennuksen muiden toimipisteiden (FORUM, Kukontori, Campus) kokous-, koulutus- ja etätyötilojen sekä saunatilojen listahinnoista.

Jäsenetua ei voi yhdistää mahdollisesti muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

Lisätietoja ja varaukset:
www.MeetingPark.fi
kamppi@meetingpark.fi
010 5011 504 (Kamppi) / 010 5011 500 (keskus)
 

 

Suomen Yrittäjien jäsenedut

Helsingin Yrittäjien jäsenenä käytössäsi on myös kaikki Suomen Yrittäjien neuvottelemat valtakunnalliset jäsenedut: www.yrittajat.fi/jasenedut

 

Helsingin Yrittäjät, Urho Kekkosen katu 2 C, 00100 Helsinki, puhelin 050 575 2353, faksi 09 622 3385, toimisto@helsinginyrittajat.fi