sy-logo-topleft
Yrittäjien aluejärjestösivustot:
Jäsensivut
8.1.2013

Aslak tarjoaa hyvinvointia yrittäjälle, maksutta

Helsingin Yrittäjien Aslak-kursseille 2013 on haku käynnissä juuri nyt. Kursseja järjestetään vuoden aikana Kiipulassa, Janakkalassa ja Helsingissä. 

On kauaskantoiset seuraukset sillä, että yrittäjä voi hyvin. Kelan järjestämät ASLAK-kuntoutuskurssit ovat nyt tarjolla myös mpk-yrittäjille,  Helsingin Yrittäjien koordinoiman yhteistyön ansiosta. Kuntoutus ei katso ikää, sukupuolta tai liiaksi myöskään terveydentilaa. Kuntoutukseen pääsee, jos työkyky ja jaksaminen ovat alenemassa tai riski siihen on olemassa ja sitä ennakoivia oireita on jo havaittavissa. Kurssipaikan hakuun täytetään hakulomake, johon liitetään lääkäriltä pyydetty lausunto kuntoutuksen tarpeesta. Lue lisäohjeita täältä 

ASLAK-kuntoutus ei maksa yrittäjälle mitään. Kuntoutus on ilmaista, ja lisäksi Kela maksaa kuntoutusrahaa ja matkakorvauksen osallistumisesta. Lisätietoja: järjestöpäällikkö Marju Silander, marju.silander@helsinginyrittajat.fi, p. 050 322 6200.
 

Vuoden 2012 kurssit ohi - kokemukset erittäin myönteisiä

"Minulle oli yllätys, miten helppoa papereiden laatiminen Kelalle oli. Terveyskeskuslääkärini oivalsi heti, miten merkittävä hyöty Aslakista olisi kaltaiselleni uupuneelle - ja kuntoilun ainakin osin laiminlyöneelle - yrittäjälle. Laadin hänelle lyhyen kuvauksen tilanteestani ja tarpeistani, ja lääkäri liitti tarinan mukaan lausuntoonsa. Sitten vain Kelan lomakkeisiin pyydetyt tiedot ja kuori Helsingin Yrittäjien kautta Kelalle. Sieltä se sitten tuli, myönteinen päätös, aika pikaisesti."
Eira Koponen, Eira Koponen Consulting Oy

"Olen yllättynyt siitä, miten taitavia ammattilaisia Kiipulassa on meitä ohjaamassa. En ollut koskaan kuullutkaan Kiipulan kuntoutuslaitoksesta, mutta jo tähän astiset kokemukset rohkaisevat antamaan kuntoutuksen toteuttajalle täyden kympin. En lakkaa hämmästelemästä sitä, että he muistavat jopa meidän jokaisen nimen, tekemiset ja taustat. Emmekä ole siellä ainoat kuntoutettavat. Ovat siis tehneet perehtymistyön huolella tai ovat luonnonlahjakkuuksia alallaan."
Tiia Vaht, T:mi Tiia Vaht

"Olen ollut erityisen ilahtunut, että ryhmässämme on hyvin erilaisia yrittäjiä ja silti olemme kuin yhtä suurta perhettä. Ketään ei jätetä sivuun, toisten positiivinen huomioiminen ja kannustaminen kukoistaa ja ilo ja huumori ovat läsnä aina ja kaikkialla. Hauskaa siis on ollut, mutta toisaalta myös vakavoitumista silloin kun sen paikka on. Ja kaikki ovat mukana tosissaan ja tavoitteellisesti. Minkäänlaista otteen lipsumista ei ole havaittavissa kenessäkään."
Erkki Pihlava, Innogreen

"Kuntoutuksen alkuvaiheessa suoritetut fyysisen ja henkisen kunnon mittaukset ovat antaneen minulle lisämotivaatiota satsata oman kuntoni kehittämiseen. Oli lohdullista huomata, että en ollut sentään tippunut vielä rapakuntotasolle. Kun huomasin, miten paljon jo yhden Kiipula-viikon panostus liikuntaan ja mielen hallintaan paransi olotilaani, sain lisäinnostusta jatkaa samaan tahtiin kotiin päästyäni." 
Markku Niemenmaa, Arabian sähköliike

  • Plus
  • 0
  • Minus
  • 0

Kommentit

Näytettävät kommentit: 0

Kirjoita vastaus

 *
 *
Varmistus *
Captcha =

Helsingin Yrittäjät, Urho Kekkosen katu 2 C, 00100 Helsinki, puhelin 050 575 2353, faksi 09 622 3385, toimisto@helsinginyrittajat.fi