sy-logo-topleft
Yrittäjien aluejärjestösivustot:
Jäsensivut
16.10.2013

Seija Estlanderista Yrittäjänaisten uusi puheenjohtaja

 

Suomen Yrittäjänaisten uudeksi puheenjohtajaksi valittiin viestintäalan yrittäjä Seija Estlander. Hän on aktiivinen osallistuja, joka valvoo yrittäjänaisten etuja sydämenpalolla. Estlander ottaa kaksivuotisen pestinsä vastaan varapuheenjohtajan paikalta vuoden 2014 alusta.

-Kärkitavoitteitani ovat Yrittäjänaisten edunvalvonnan tehostaminen, yrittäjäjärjestöjen välisen yhteistyön syventäminen ja jäsenmäärän kasvattaminen. Edunvalvonnan pääteemojani ovat yrittäjän sosiaaliturvan parantaminen, alvin alarajan nostaminen ja vanhemmuudenkulujen tasaaminen, Estlander painottaa.

Uusi puheenjohtaja on koulutukseltaan valtiotieteen maisteri ja hänellä on pitkä kokemus yrittäjänaisten toiminnasta. Taustaltaan hän on sekä tiedottaja että toimittaja.

-Uskon, että minulla on reippaat eväät Yrittäjänaisten edunvalvontaan ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Takataskussani minulla on liiton veturilta vaadittavaa tietotaitoa, sydämenpaloa ja energiaa.

Puheenjohtajan paikka tuli avoimeksi, kun nykyisen puheenjohtajan, Kaarina Jokisen, kolme kautta täyttyy vuoden lopussa.

Kuva: Niina Stolt

 

Helsingin Yrittäjät, Urho Kekkosen katu 2 C, 00100 Helsinki, puhelin 050 575 2353, faksi 09 622 3385, toimisto@helsinginyrittajat.fi