24. Kevätmarkkinat Kangasalan keskustassa pe-la 15.-16.5.2015

 

TERVETULOA MYYMÄÄN, OSTAMAAN JA TALKOISIIN!

Kangasalan Yrittäjien 24. Kevätmarkkinat järjestetään 15.–16.5.2015 Kangasalan keskustassa. Luvassa on jälleen markkinameininkiä, myyjiä läheltä ja kaukaa sekä elävää musiikkia. Tänä vuonna markkina-alue laajenee, sillä saamme ensimmäistä kertaa tapahtuma-areenaksi myös Kangasala-talon. Tämän myötä perinteinen markkinahumu saa positiivisia uudistuksia.

Hää- ja muotitapahtuma Kangasala-talossa

Uuden kulttuuritalomme tiloissa järjestetään lauantaina 16.5. klo 12–16 hää- ja muotitapahtuma yhteistyössä Tredun ja lukion kanssa. Ajatus lähti Tredun kondiittorilinjan hääkakkunäyttelystä ja siitä tapahtuma jalostui nykyiseen konseptiinsa. Hääkakkujen lisäksi tapahtumassa nähdään lukion muotinäytökset klo 13 ja 15. Tarjoaako yrityksesi jotain tapahtumaan sopivaa? Näytteilleasettajien paikat ovat nyt myynnissä (50 €/sisäpaikka). Lisätiedot ja varaukset Tiia Ennala 040 589 6093, tiia.ennala@gmail.com.

Markkinoilta näkyvyyttä sinulle ja yrityksellesi!

Myös perinteisiä markkinapaikkoja on vapaana. Olisi hienoa nähdä sinun yrityksesi keskustan aitiopaikoilla esittelemässä paikallisia tuotteita ja palveluita, vaikka kunnan 150 juhlavuoden kunniaksi. Tänä vuonna tarjoamme maksullista mainostilaa esiintymislavan sivuilta.

Voit tukea yhteistyötä ja lisätä näkyvyyttäsi ilmoittamalla Markkinasanomissa. Markkinasanomat 2015 ilmestyy nyt tabloid-koossa sekä verkkojulkaisuna. Ilmestymispäivä on 4.5. ja se jaetaan 4.–8.5. välisenä aikana joka talouteen Kangasalla sekä nippujakeluna (kaupat, huoltoasemat…) Itä-Tampereella, Orivedellä ja Valkeakoskella.

Tervetuloa talkoisiin!

Markkinahumuun pääset myös konkreettisesti tulemalla mukaan talkooporukkaan. Markkina-alue pystytetään torstaina 14.5. ja puretaan sunnuntaina 17.5. Puuhaa on tarjolla aamusta yöhön koko markkina-ajan. Kaikki apu on tarpeen, parikin tuntia talkootyötä riittää. Laita viestiä markkinasihteerille, niin pääset postituslistalle. Tule reippaasti mukaan!

Lisätiedot, talkooporukkaan ilmoittautuminen, paikkavaraukset, ilmoitus- ja mainostilamyynti:

Markkinasihteeri Johanna Helimäki
050 592 8866, kangasalankevatmarkkinat@gmail.com
www.yrittajat.fi/kangasala
facebook.com/kangasalankevatmarkkinat (tykkää!)

 

Seuraa Kangasalan Yrittäjien tapahtumakalenteria www.yrittajat.fi/kangasala ja liity tykkääjiin Facebookissa.