21.11.2010

Vuoden Yrittäjä 2010 Akkutalo Markuksela

 

Oulun Vuoden Yrittäjä Akkutalo Markuksela t:mi

Oulun Yrittäjät ry:n Vuoden Yrittäjä palkinnon saa tänä vuonna Akkutalo Markuksela t:mi. Yrittäjä Reino Markuksela perusti yrityksen vuonna 1969, ja vuonna 1972-73 hänen poikansa Esko Markuksela otti sukupolvenvaihdoksen kautta vastuun yrityksen vetämisestä. Mukana yrityksessä on tiiviisti puoliso Sonja Markuksela.

Esko Markuksela on ollut mukana yrityksen toiminnassa sen perustamisesta alkaen. Vuonna 1972, kesken asepalveluksensa, hän joutui isän vakavan sairastumisen vuoksi uhmaamaan armeijan sääntöjä lähtiessään hoitamaan yrityksen ja perheensä elannon turvaamista. Jopa Suomen armeija totesi tuolloin, että yritys tarvitsee enemmän yrittäjää, kuin sota yhtä miestä.

Suunnaton asiakkaiden palveluhalu huokuu yrityksestä kaikkien siellä työskentelevien taholta. Toisten tekemisen arvostus on korkealla, mikä selvästi heijastuu positiivisesti asiakas palveluun. Lukuisat Oulun liikenteessä liikkuvat autot, ja erityisesti ensin liikenteeseen pysähtyneet autot, ovat saaneet akkunsa Akkutalo Markukselalta, mutta akkuja lähtee sieltä myös teollisuuteen. Yritys toimittaa akkuja mm trukkeihin tai sairaaloihin, saapa hyllystä mukaan myös ihan tavallisia paristojakin.

Akkutalo työllistää yrittäjäperheen mukaan lukien 5 henkilöä, ja liikevaihtoa yrityksellä on noin 2 miljoonaa euroa. Liiketoiminnan vilkkain kausi on juuri alkamassa, kun talven pakkaset laittavat automme koetukselle.

Oulun Yrittäjät ry:n hallitus päättää vuosittain Vuoden Yrittäjä – palkinnon saajan. Palkinto jaetaan yritystoiminnassa ansioituneelle yrittäjälle.

Palkinto luovutettiin Oulun Yrittäjien pikkujoulussa 20.11.2010. Samalla luovutettiin yrittäjäpariskunnalle Timanttiset Yrittäjäristit, 40v.

Lisätietoja

Jorma Ketola, puheenjohtaja Oulun Yrittäjät ry 0400 682 951

Akkutalo Markuksela, yrittäjä Esko Markuksela 08 564 5400, 040 013 7363

  • Plus
  • 9
  • Minus
  • 0

Kommentit

21.11.2010 19:01, Tyytyväinen asiakas

Oikeaan paikkaan meni palkinto

15.12.2010 10:55, Vanha akku

Ei olisi voinut oikeampaan pakkaan tunnustus mennä, kuin Akkutalo Markukselalle. Siellä on aivan ylivoimasen hyvä ja ystävällinen palvelu verrattuna ihan mihin tahansa Oulun ja koko Suomen yritykseen.
Sitä ystävällisyyttä ja hymyä riittää henkilökunnalla kovimmankin kiireen keskellä, eikä lopu ammattitaitokaan kesken. Esim. viime talvenakin riitti pakkasia kuukausia ja siellä vaihdettiin tuhansia akkuja hymyillen pakkasessa ja viimassa asiakkaiden autoihin. Ja kun sellaista akku-, tai virtaongelmaa ei autossa olekaan, joka ei siellä ratkeaisi.
Akkutalo Markuksela pitäisi valita Vuoden Yrittäjäksi joka vuosi!!!

9.2.2011 0:10, vweka

http://www.volkkaripalsta.com/keskustelu/viewtopic.php?f=5&t=35553

Mikroaaltoja \o/

9.2.2011 0:20, vweka

Joko saa painaa peukkua?

0n useita kertoja tehnyt mieli kirjallisestikin kertoa,se minkä on saanut suusta sanottua :)

KIITOS koko porukalle,ei tarvia enää pelätä aamua että Turani ei starttaa vaikka wb töhisee ;)

Täällä on näköjään sama meininki kuin Oys:sissa,joka välissä varmistetaan onko asiakas sama vai onko joku pummi tullut nautiskelemaan hoivaa ;)

5.2.2012 18:45, A P U V A!

NYT OLIS KYLLÄ TARVETTA AT. MARKUKSELALLE!

Mitä teen: Auto seisoo kotona katoksessa ja startimoottorista kuuluu laiskasti "Pöö..."?
Viestiketju 1 - 5 / 5 Sivu 1 / 1 1

Kirjoita vastaus

 *
 *
Varmistus *
Captcha =


 

 

 

 

 Oulun Yrittäjät Facebookissa. 
Klikkaa ja tykkää !