sy-logo-topleft
Yrittäjien aluejärjestösivustot:
Jäsensivut

Tiedotteet

25.10.2014

Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä Valtakunnallisten yrittäjäpäivien Yrittäjägaalassa: Suomen nousu nojaa suomalaisiin yrityksiin ja työhön

Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä korosti lauantaina Suomen Yrittäjien Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä, että Suomen nousu nojaa yritysten menestymiseen ja suomalaiseen työhön. Erityisen tärkeä merkitys on pienillä ja keskisuurilla yrityksillä.
Lue lisää »

 

Ravistajat

Mikä erottaa kehittyvät ja taantuvat yritykset toisistaan? Mitä minun pitäisi tehdä, että oma yritykseni kehittyisi? Vastaukset löydät Ravistajat -kirjasta.

Kirja sopii kaikille yrittäjille ja yrityksissä työskenteleville, jotka ymmärtävät, että yrityksen kehittäminen on omalla vastuulla.
 

Arvonmääritys yrityskaupassa

Kirja on perusteos kaikille yrityskaupasta
kiinnostuneille tai jopa tahtomattaan
sen kanssa tekemisiin joutuneille.

Kirjaan on koottu runsaasti konkreettisia
esimerkkejä käytännön elämästä. Samalla
se tarjoaa ammattilaisten vinkkejä,
miten yrityksen hinnoittelussa ja
yrityskauppatilanteessa kannattaa toimia.

Yrittäjäristit ja Ansioristit 

Suomen Yrittäjien Yrittäjäristit ja Ansioristit on hieno tapa muistaa yrittäjänä tai työntekijänä pitkään toiminutta henkilöä.

Yrittäjäjärjestö vaikuttaa Suomen suuntaan

Suomen suunta 2015 on Suomen Yrittäjien tämän vaalikauden tavoiteohjelma. Ohjelmassa arvioidaan Suomen haasteita ja etsitään niihin ratkaisuja, joihin poliittiset päätöksentekijät voivat vaikuttaa.

 Lue uusin Yrittäjäinfo 

Suomen Yrittäjien jäsenet voivat lukea Yrittäjäinfoa myös verkossa.

 

Suomen Yrittäjät, Mannerheimintie 76 A, PL 999, 00101 HELSINKI, puhelin 09 229 221, faksi 09 229 229 80, toimisto@yrittajat.fi