Etsi

Yrittäjäsanomien uutisia

Suomen Yrittäjien tiedotteita

  • Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen ja STTK:n edunvalvontajohtaja Katarina Murto istahtivat alas ja keskustelivat rauhassa järjestöjen erilaisista paikallisen sopimisen tulkinnoista. Puolen tunnin keskustelussa tulee hyvin esiin sekä yrittäjien että työntekijäjärjestön näkökulmat.
  • "EK:n puheenjohtaja Matti Alahuhta otti tänään kevätkokouspuheessaan esiin paljon tärkeitä asioita, joihin on helppo yhtyä. Alahuhta kuitenkin vähätteli ongelmaa, joka on syntymässä, jos työmarkkinajärjestöjen tulkinta paikallisesta sopimisesta menee läpi. Alahuhdan mukaan tulkinta ei johtaisi luottamusmies- ja järjestäytymispakkoon. Suomen Yrittäjät on eri mieltä."
  • Vuoden nuori yrittäjä on PaaPii Design Oy:n Anniina Isokangas, 34, Kokkolasta. Suomen Yrittäjien järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa toiseksi sijoittui Suomen Saneerauspalvelu Oy:n Sami Takkula, 26, Vantaalta ja kolmanneksi Biancaneve Oy:n Elina Loueranta, 33, Tampereelta. Palkinnot jaettiin Nuorten Yrittäjien valtakunnallisessa Get Together -tapahtumassa Jyväskylässä perjantai-iltana.

Yrittäjä-lehti on kannesta kanteen täynnä yrittäjiä kertomassa, missä mennään ja miten maa makaa suomalaisen yrittäjän näkökulmasta.


Tapahtumaluettelo