Kädet ja tietokone

Jäseneltä jäsenelle edut

Kymen Yrittäjien alueen jäsenet voivat ilmoittaa tällä sivulla maksuttomasti tarjoamistaan eduistaan, palveluistaan ja tarjouksistaan muille jäsenille ja samalla mainostaa omaa yritystoimintaa. Jäsenien oma kauppa- ja verkostoitumispaikka on rahanarvoinen jäsenetu!

Mikäli haluat mukaan ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen, tuula.makkonen(at)yrittajat.fi.

Lahjapulmia?
Jaanan lahjat valmistaa Haminassa tekstiilituotteita ja brodeeraa niihin halutut kuvat ja tekstit.

Myymälässä olevista valmiista, brodeeratuista tuotteista (poislukien Hamina-tuotteet) jäsenille -10%.

Myymälässä myös laaja valikoima ompelutarvikkeita. Normaalilhintaisista ompelutarvikkeista -20%.

Alennukset saa Kymen Yrittäjien alueen jäsenyritykset jäsenkorttia näyttämällä.

Lue lisää: www.jaananompelimo.fi

Olemme täällä Kouvolan keskustassa kaikessa valaistukseen liittyvissä asioissa sinua varten. Annamme jäsenyrittäjille alennusta -10%.

Verkkokaupastamme www.valohuone.fi voi tutustua tarjontaan etukäteen.

Kyyditykset jäsenille pääkaupuinkiseudulle 140 euro / suunta (norm. 150-180 euroa) ja paikalliskyyditykset Kouvolassa esimerkiksi 9,60 euroa (norm. 12 euroa).

Tiedustelut Juha Nuutinen, puh. 050 466 2680

Oletko psyykkisesti kuormittunut?

Koronavirus on pitkään vaikuttanut meidän jokaisen elämään. Stressi, pelko ja hallinnan tunteen puute aiheuttavat psyykkistä kuormitusta.

Haluan auttaa Sinua tuon kuorman lieventämisessä. Tarjolla on kenelle tahansa psyykkisen kuorman kanssa kamppailevalle tarkoitettua valmennusta tai työnohjausta. Lue lisää http://www.tiinapunkanen.fi

Kaikki palveluni ovat aina tilanteeseesi ja tarpeisiisi räätälöityjä. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous. Paketoidaan yhdessä juuri sinulle/teille sopiva palvelukokonaisuus.

Tarjoamme yrittäjien jäsenille maksuttoman Kotisivut kuntoon -konsultoinnin. Konsultoinnin kesto on noin 45 minuuttia, etäyhteydellä tai puhelimitse. Konsultoinnin aikana selvitämme millä hakusanalla haluaisit kotisivusi löydettävän ja miten löydettävyyttä voisi kehittää. Konsultointi ei sido mihinkään eikä siihen sisälly ostopakkoa, mutta voit saada ilmaiseksi muutaman käyttökelpoisen vinkin!

Varaa aika ilmaiseen konsultointiin.

Tiedustelut ja yhteystiedot: https://same-eyes.com/meista/

Jesse Tervolin
044 503 2539
jesse.tervolin@same-eyes.com

Energiakustannukset ovat nousussa. Olisiko mahdollista hillitä kustannusten nousua yrityksessänne. Olen työskennellyt yli 20 vuotta energia-alalla vaativissa johto- ja asiantuntijatehtävissä. Osaaminen ja näkemykseni energia-asioiden koko kirjoon (tuotanto, kulutus, säästäminen) on muotoutunut erittäin vahvaksi.

Tarjoan ilmaisen yrityskohtaisen tapaamisen, jossa keskustelisimme toiminnastanne, sen energiatarpeista nyt ja tulevaisuudessa…sähkö, lämpö, höyry, kaasu…. Tapaamisen jälkeen voisin antaa ehdotuksen energiatalousanalyysin sisällöstä ja tavoitteista. Energiatalousanalyysin puitteissa tavoitteena on löytää innovatiivisia, mutta kuitenkin käytäntöön soveltuvia keinoja ja vaihtoehtoja energiakustannusten hillitsemiseksi ja tuotannon kustannustehokkuuden parantamiseksi.

Tarjoan myös keinoälyavusteista tuotannon optimointia, johon minulla on selkeä ja toimiva menetelmä. Voisin tapaamisessa kertoa tästäkin. Koulutustaustaltani olen automaatiotekniikan tohtori ja kemian DI ja energia-alan osaaminen on kertynyt käytännön kautta.”

Markku Tommiska, Managing Partner
puhelin  040 6404660 / 050 5915455
markku.tommiska@innomake.fi
www.innomake.fi