Lapin Yrittäjien edut ja palvelut

Yhdessä olemme vahvempia

Yrittäjät luovat uutta ja pitävät Suomen pyörät pyörimässä. Se vaatii kovaa työtä – yrittämistä. Yrittäjät ovat tottuneet pärjäämään omillaan, mutta jokainen tarvitsee joskus apua, tukea ja verkostoja. Siksi kannattaa liittyä yrittäjäverkostoon

Jäsenedut


Neuvontapalvelut

Yrittäjien jäsenenä saat maksutonta neuvontapalvelua paikallisesti. Paikallinen puhelinneuvontapalvelu koostuu Lapissa toimivista asiantuntijayrityksistä.

Jäsenedut

Yrittäjien jäsenille on tarjolla etuja niin valtakunnallisesti kuin alueellisesti. Tutustu rahanarvoisiin etuihin!

Palvelut


Omistajanvaihdos

Lapin omistajanvaihdoskoordinaattorihanke tuottaa neuvontaa omistajanvaihdosta ja sukupolvenvaihdosta suunnitteleville yrittäjille ja yrityksille.

Hankintaneuvonta

Lapin Yrittäjät tarjoaa maksutonta hankintaneuvontaa tarjouksia tekeville lappilaisille yrityksille sekä hankintoja kilpailuttaville tahoille.

Julkaisut

Teemme yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa esimerkiksi opinnäytetöiden parissa. Julkaisemme kuukausittain uutiskirjeen, johon kokoamme tärkeimmät uutiset ja tapahtumat.

Kunnat ja yrittäjyys

Tällä sivulla tarjoamme työkaluja ja materiaaleja, joiden avulla kunnan ja yritysten yhteistyötä on mahdollista viedä eteenpäin ja parantaa. Tervetuloa mukaan varmistamaan lappilaisten yritysten ja kuntien menestyminen yhdessä!

Muut edut ja palvelut


Yrityshakemisto

Kaikki Yrittäjäjärjestön jäsenyritykset julkaistaan Suomen Yrittäjien Yrityshaussa, Yrityshakemistossa. Näkyvyyden saavat ne yritykset, jotka ovat antaneet suostumuksen tietojen näkymiseen internetissä. Yrityshakemisto on Suomen Yrittäjien tuottama ja ylläpitämä palvelu. Palvelun sisältö perustuu Yrittäjäjärjestön jäsenrekisteriin.

Puuttuvatko sinun yrityksesi tiedot Yrityshakemistosta? Voit muokata yrityksesi tietoja kirjautumalla sisään jäsensivustolle

Yritys-Suomi Talousapu

Lapin Yrittäjät tekee yhteistyötä valtakunnallisen Yritys-Suomi Talousavun kanssa. Palvelu ohjaa talous- ja maksuvaikeuksissa olevia pk-yrityksiä ja yrittäjiä niin velkajärjestelyissä, yrityssaneerauksissa kuin yritystoiminnan mahdollisessa lopettamisessa. 

Yritys-Suomi Talousavun puhelinnumero on 02950 24880, ja se palvelee arkisin klo 9-16. Neuvonta on soittajalle maksutonta.