henkilö puhuu puhelimessa

Lapin Yrittäjien edut ja palvelut

Mistä apua, jos koronatilanne on kurittanut liiketoimintaa ja jaksamista?

Alueelliset ja valtakunnalliset jäsenedut

Lapin Yrittäjien jäsenenä saat tuntuvia alennuksia useista tuotteista ja palveluista sekä valtakunnallisesti että alueellisesti.

Neuvontapalvelu jäsenille

Lapin Yrittäjien jäsenenä saat neuvontaa yli sadalta eri alan asiantuntijaltamme valtakunnallisesti ja kymmenistä toimistoista alueellisesti.

Muut edut

Yrityshaku Synergia

Pst, kaikki Yrittäjäjärjestön jäsenyritykset julkaistaan Suomen Yrittäjien Yrityshaussa, Yrityshaku Synergiassa. Näkyvyyden saavat ne yritykset, jotka ovat antaneet suostumuksen tietojen näkymiseen internetissä. Yrityshaku Synergia on Suomen Yrittäjien tuottama ja ylläpitämä palvelu. Palvelun sisältö perustuu Yrittäjäjärjestön jäsenrekisteriin.

Puuttuvatko sinun yrityksesi tiedot Yrityshausta? Voit muokata yrityksesi tietoja kirjautumalla sisään. 

Yritys-Suomi Talousapu

Lapin Yrittäjät tekee yhteistyötä valtakunnallisen Yritys-Suomi Talousavun kanssa. Palvelu ohjaa talous- ja maksuvaikeuksissa olevia pk-yrityksiä ja yrittäjiä niin velkajärjestelyissä, yrityssaneerauksissa kuin yritystoiminnan mahdollisessa lopettamisessa. 

Yritys-Suomi Talousavun puhelinnumero on 02950 24880, ja se palvelee arkisin klo 9-16. Neuvonta on soittajalle maksutonta.

Yrittäjän kriisikeskus

Yrittäjän kriisikeskus tarjoaa keskustelutukea elämän muutoksissa. Tukea saat maksutta, luottamuksellisesti ja halutessasi anonyymisti.