Pirkanmaan Kädenjälki 2030

Pirkanmaan edunvalvontaryhmä on ajaa koko Pirkanmaan yhteisiä asioita. Edunvalvontaryhmään kuuluvat Pirkanmaan Yrittäjät, Tampereen Kauppakamari, Tampereen kaupunki, Business Tampere, Pirkanmaan liitto sekä Tampereen kaupunkiseutu.

Pirkanmaan hallitusohjelmatavoitteet on julkaistu ja tärkeimmät tavoitteet voi tiivistää kolmeen: sujuva ja turvallinen liikkuminen, vahvan osaamisen takaaminen sekä innovaatioiden vauhdittaminen.

Suomen ratojen solmukohta vihdoin kuntoon ja vauhtia pääradalle. Sirukehityksen osaamiskeskus Tampereen seudulle. Panostuksia osaavan työvoiman takaamiseen. Kuljetus- sekä logistiikka-alan yrittäjien kilpailukykyä heikentävät huonokuntoiset tiet kuntoon ja sijoituksia mm. uudistuvaan teollisuuteen! Esimerkiksi tällaisia terveisiä lähettää Pirkanmaan yhteinen edunvalvontaryhmä tulevalle hallitukselle koko Suomen ja Pirkanmaan talouskasvun vauhdittamiseksi ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

– Tampereen seutu on Suomen vetovoimaisin alue ja maan toinen aito metropoli. Pirkanmaan kasvu ja kehitys on myös Suomen kehitystä. Jos seuraava hallitus on fiksu, se tukee kaupunkiseutujen kykyä luoda tulevaisuuden kasvua, sanoo Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen.

Pirkanmaan kädenjälki 2030: Pirkanmaan edunvalvontaryhmän tavoitteet tulevalle hallituskaudelle. 

Lisätietoja:

  • Toimitusjohtaja Jenni Pöllänen, Pirkanmaan yrittäjät
    +358 46 876 3394
    jenni.pollanen@yrittajat.fi
  • Toimitusjohtaja Antti Eskelinen, Tampereen kauppakamari
  • Maakuntajohtaja Anna-Mari Ahonen, Pirkanmaan liitto
  • Pormestari Anna-Kaisa Ikonen, Tampereen kaupunki, puhelin (erityisasiantuntija Minna Kurki)
  • Seutujohtaja Päivi Nurminen, Tampereen kaupunkiseutu
  • Toimitusjohtaja Harri Airaksinen, Business Tampere