Tampereen yrittäjät

Tampereen yrittäjät on Tampereella toimivien Pirkanmaan Yrittäjien paikallisyhdistysten yhteinen verkosto. Sen päätehtävä on vaikuttamistyön kautta kehittää yritysten ja yrittäjien toimintaedellytyksiä Tampereella. Tampereen yrittäjät osallistuu aktiivisesti keskusteluun kaupungin ja muiden sidosryhmien kanssa.  

Tampereen kaupungin alueella toimii aktiivisesti 11 paikallisyhdistystä, jotka huolehtivat kukin oman alueensa jäsenyrittäjien edunvalvonnasta ja edistävät yhteistyötä ja verkostoitumista jäsenyrittäjien kesken.  

Tampereen yrittäjät tapaa kaupungin johtoa säännöllisesti, ja yhteistyössä kaupungin kanssa järjestetään muutamia kertoja vuodessa yrittäjäiltoja ajankohtaisten teemojen ympärille. 

Vuonna 2013 Tampereen kaupunginosayhdistykset ja Tampereen kaupunki allekirjoittivat sitoumuksen yrittäjyyden puolesta. Sitoumuksessa määriteltiin yhteiset tavoitteet: 

1. Yrittäjämyönteisen ilmapiirin edistäminen 

2. Elinkeinojen ja yrittämisen edellytysten kehittäminen 

3. Kunnan palvelumarkkinoiden kasvun ja tasapainoisen kehittymisen edistäminen 

4. Kunnan vetovoimaisuuden kehittäminen 

Tamperelaisten kaupunginosayhdistysten puheenjohtajat valitsevat keskuudestaan Tampereen yrittäjien puheenjohtajan ja varapuheenjohtajat. Tällä hetkellä puheenjohtajana toimii Mirka Lahti (Hervannan Yrittäjät) ja varapuheenjohtajina Johannes Lepistö (Pispala-Pyynikin Yrittäjät) ja Päivi Kiviniemi (Tesoman seudun Yrittäjät). 

Yhteystiedot: 
Tampereen yrittäjät 
puheenjohtaja Mirka Lahti 
p.  040 560 9221 
info (at) tampereenyrittajat.fi