yrittäjät, 80v, 80 vuotta, logo, pohjois-karjalan yrittäjät, yrittäjät

80v juhlavuosi

Lähtökohtamme on tämä: kahta samanlaista ei olekaan. Ei yrittäjää, ei vuotta, ei työpäivää. Ja yhtä varmasti kuin maailma tarvitsee yrittäjiä, tarvitsee myös yrittäjä yhteisöä. Siksi me olemme olemassa.

Oman yhteisömme syntysanat allekirjoitettiin joensuulaisessa ravintola Jokelassa syyskuussa 1940, vaikka vasta maaliskuussa joukkomme olivat palanneet talvisodan rintamalta. Pian edessä oli uusi sota, mutta jo sen aikana palattiin normaalimpaan toimintaan. Niistä hetkistä alkaen järjestömme on ollut yrittäjien puolella: yksityistä yrittäjyyttä tarvitaan edelleen kantamaan vastuuta yhteiskunnasta. 

Juhlavuotemme käynnistää Pohjois-Karjalan yrittäjien historiassa uuden sivun. Haluamme olla se järjestö, joka inspiroi uuteen, joka puhuu yrittämisen puolesta intohimolla, ja  se joka näyttää esimerkkiä yritteliäisyydestä. Haluamme antaa kasvot persoonallisille, intohimoisille ja aina erilaisille yrittäjillemme. Tilanne näyttää hyvältä: yrittäjyys on nuorilla vahvassa nosteessa ja väestö arvostaa pien- ja lähiyrittäjyyttä. Juhlavuonna haluamme päästä kertomaan tarinaamme ja kannustamaan ihmisiä yrittäjyyteen erilaisissa tapahtumissa, kohtaamispisteissä ja medioissa – seuraa siis kanaviamme.

Onnistuaksemme tehtävässämme on aika avata avoin keskustelu toiminnastamme, sen tavoitteista ja tarpeista. Maailma muuttuu, niin muutumme mekin. Tueksemme tähän tarvitsemme yrittäjämme, jotka haastavat meitä huomiseen ja ovat kanssamme tekemässä huomista.

Liity mukaan!