Jatkis – Sujuvia yrityskauppoja

Huom! Hanke on päättymässä Pohjois-Karjalassa vuoden 2021 lopussa, mutta alta löytyviä palveluita tarjotaan myös jatkossakin järjestön puolesta. Kiitos mielenkiinnostasi Jatkista kohtaan!

Maksuton yrityskauppaneuvonta yrityksille

Maksuton yrityskauppaneuvonta

Helpoin tapa löytää tarvitsemasi palvelu kaupan suunnittelusta toteutumiseen asti!

Tutustu palveluun ja ota yhteyttä!
Jatkiksen arvotyöpajat

Arvotyöpajat yrityksen kehittämiseen

Haluatko syventää näkemystä arvonmäärityksen osalta tai tarvitsetko sparrausta yrityksesi strategiseen pohdiskeluun?

Ilmoittaudu avoimeen hakuun
Jatkis webinaarit omistajanvaihdoksista

Webinaarit

Webinaareissa pureudutaan omistajanvaihdoksien polttaviin puheenaiheisiin sekä usein kysyttyihin kysymyksiin. Täältä pääset katsomaan myös aiempien webinaarien tallenteita!

Tutustu webinaareihin

Neuvontaportaali, jossa alan ammattilaiset jakavat tietoa yrityskaupoista kiinnostuneille ajanvarauksella veloituksetta. Lue lisää ja tule palvelujen piiriin.

Syventyminen arvonmääritykseen ja yrityksen strategian pohdintaan verkkopalvelun kautta. Saat pysyvän analyysityökalun lisenssin yrityksen jatkuvaan arvonmääritykseen ja kehitykseen sekä omien kehitysajatusten ja ideoiden yhdistäminen kokonaisuuteen. Ilmoittaudu avoimeen hakuun täältä.

Paikkaan sitomattomat ja maksuttomat webinaarit yrityskaupoista, asiantuntijoiden esitykset eri aiheista. Ilmoittaudu webinaareihin täältä!

Yrityskaupan suunnittelu, myyjän ja ostajan näkökulma, yrityskohtainen tilannekartoitus, valmistautuminen yrityskauppaan, yrityksen arvo ja sen kehitys. Ota yhteyttä meihin tätä kautta.

Lue kertomuksia yrityskaupoista artikkelisivustoltamme. Ota meihin yhteyttä, niin rakennetaan sinullekin oma tarina. Tutustu tarinoihin täältä!

Hankkeeseen osallistuminen ei edellytä yrittäjäjärjestön jäsenyyttä sekä se on täysin maksutonta. Hanke on ESR-rahoitteinen.