YOM

Yrityksen osaajat menestyvät (YOM) – palvelu

YOM-palvelu pähkinänkuoressa

Yrityksen osaajat menestyvät (YOM)-palvelu auttaa yrityksiä ja yritysten henkilöstöä Pohjois-Savon alueella digitaalisaation polulla. Euroopan sosiaalirahaston (ESR), Etelä-Savon ELY-keskuksen ja Pohjois-Savon liiton rahoittama palvelu tarjoaa maksuttomia koulutuksia pk-yrityksille Pohjois-Savossa 31.8.2023 saakka.

Koulutuksissa pureudutaan digitalisaation kasvavaan merkitykseen pk-yritysten liiketoiminnassa. Palvelulla vahvistetaan yrittäjien sekä yritysten henkilöstön liiketoimintaosaamista ja tuetaan näin yritysten kilpailukykyä, tuottavuutta sekä yritysten kasvumahdollisuuksia.

Digikoulutukset

YOM-palvelun koulutukset on tarkoitettu pohjoissavolaisille pk-yrittäjille, yritysten henkilöstölle ja kevytyrittäjille. EU-tuki kohdentuu suoraan yrityksille ja maksuttoman koulutuksen toteutushinta kerryttää osallistuvan yrityksen de minimis -tukea; tuki on koulutuskohtainen ja siitä saa YOM-henkilöstöltä lisätietoja. Koulutuskalenterimme löytyy alempana sivulla!

Neuvonta sähköiseen asiointiin

Erilaisten sähköisten viranomaispalvelujen käyttöön liittyvä neuvonta ja infotilaisuudet. Tulevat infotilaisuudet ja webinaaritallenteet löydät alta!


Koulutuskalenteri

Tervetuloa kouluttautumaan – kaikki laadukkaat koulutuksemme ovat maksuttomia!

YOM-palvelun maksuttomat koulutukset:

Elokuu

Syyskuu

Lokakuu

Marraskuu


Sähköisten palveluiden infojen tallenteet


Seuraa meitä somessa

YOM-palvelun löydät myös InstagramistaYouTubesta ja Facebookista – käy tykkäämässä!
Instagram: www.instagram.com/yrittajanmatkassa/
Facebook: www.facebook.com/yompalvelu/

Usein kysyttyä

Jäikö jokin epäselväksi tai onko jotain kysyttävää? Lue Usein kysytyt kysymykset -sivustomme ja saa vastaukset pohtimiisi asioihin.

Ehdota koulutuksia

Eikö haluamasi digiaiheinen koulutus löytynyt koulutuskalenteristamme? Ehdota meille uutta koulutusideaa!