YOM

Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu

Tervetuloa kouluttautumaan – kaikki laadukkaat koulutuksemme ovat maksuttomia!

Alta löydät listauksen palvelun tulevista maksuttomista digikoulutuksista, joihin pääsee ilmoittautumaan painamalla valitsemaasi koulutusta. Myös tarkemmat tiedot koulutuksista löytyvät koulutuslinkkien kautta.

KOULUTUSKALENTERI


Helmikuu

Maaliskuu

Huhtikuu


SÄHKÖISTEN PALVELUIDEN INFOT


Seuraa somessa

YOM-palvelun löydät somessa Facebookista, Instagramista sekä YouTubesta. Ota meidän tilit seurantaan!

Usein kysyttyä

Jäikö jokin epäselväksi tai onko jotain kysyttävää? Lue Usein kysytyt kysymykset -sivustomme ja saa vastaukset pohtimiisi asioihin.

Ehdota koulutuksia

Eikö haluamasi digiaiheinen koulutus löytynyt koulutuskalenteristamme? Ehdota meille uutta koulutusideaa!


YOM-palvelu pähkinänkuoressa

Yrityksen osaajat menestyvät (YOM)-palvelu auttaa yrityksiä ja yritysten henkilöstöä Pohjois-Savon alueella digitaalisaation polulla. Euroopan sosiaalirahaston (ESR), Etelä-Savon ELY-keskuksen ja Pohjois-Savon liiton rahoittama palvelu tarjoaa maksuttomia koulutuksia pk-yrityksille Pohjois-Savossa 31.8.2023 saakka.

Koulutuksissa pureudutaan digitalisaation kasvavaan merkitykseen pk-yritysten liiketoiminnassa. Palvelulla vahvistetaan yrittäjien sekä yritysten henkilöstön liiketoimintaosaamista ja tuetaan näin yritysten kilpailukykyä, tuottavuutta sekä yritysten kasvumahdollisuuksia.

Digikoulutukset

YOM-palvelun koulutukset on tarkoitettu pohjoissavolaisille pk-yrittäjille, yritysten henkilöstölle ja kevytyrittäjille. EU-tuki kohdentuu suoraan yrityksille ja maksuttoman koulutuksen toteutushinta kerryttää osallistuvan yrityksen de minimis -tukea; tuki on koulutuskohtainen ja siitä saa YOM-henkilöstöltä lisätietoja. Koulutuskalenterimme löytyy alempana sivulla!

Neuvonta sähköiseen asiointiin

Erilaisten sähköisten viranomaispalvelujen käyttöön liittyvä neuvonta ja infotilaisuudet. Tulevat infotilaisuudet ja webinaaritallenteet löydät alta!