Osaamispalvelut

Yrittäjä – Kehitä osaamistasi!

Me Varsinais-Suomen Yrittäjissä haluamme viitoittaa tietä kohti osaamisesta ja yrittäjyydestä kasvavaa Suomea. Vain näin voimme varmistaa, että maamme menestystarina jatkuu vielä seuraavakin satavuotiskauden ja sen yli.

Apunasi aluejärjestöstä

Johanna Vainio

koulutus- ja osaamisasioiden päällikkö
Varsinais-Suomen Yrittäjät

Jäsenetusi

Jäsenille

Turun ammattikorkeakoulun lyhytkoulutukset

Käytännön huippuosaajat tulevat Turun ammattikorkeakoulusta. Kääritään yhdessä hihat ja kehitetään organisaatiosi osaamista. Jäsenyritykset saavat 10 prosentin alennuksen lyhytkoulutuksista (kesto max. 3 päivää).

Lue lisää jäsenedustasi
Jäsenille

Turun Aikuiskoulutuskeskuksen lyhytkoulutukset

Jäsenyrityksille 20 %:n alennus lyhytkoulutuksista.

Neuvontapalvelut yrityksen henkilöstön ja koulutuksen kehittämiseen liittyvissä asioissa veloituksetta.

Lue lisää jäsenedustasi
Jäsenille

Turun yliopiston työelämäpalvelut

Turun yliopiston työelämäpalvelut tarjoaa yrityksille maksuttomia peruspalveluita sekä maksullisia lisäpalveluita. Varsinais-Suomen Yrittäjien jäsenyritykset saavat 10 % alennuksen kaikista Turun yliopiston työelämäpalveluiden maksullisista palveluista

Lue lisää Turun yliopiston työelämäpalveluista

Tule mukaan koulutuksiin/valmennuksiin!

#koulutus

Muutoskyvykäs yritys

Lähde mukaan kehittämään yrityksesi muutosjoustavuutta ja kykyä menestyä muuttuvassa ja epävarmassa toimintaympäristössä!

Lue lisää!
#koulutus

Digitaidoilla poikkeusolojen yli

Päivitä digitaitosi, kokeile uusia digitaalisia mahdollisuuksia, kevennä työtäsi ja löydä verkosto uuden oppimiseen. Lisää myyntiä uusin työkaluin! Seuraava yli 50-vuotiaille mikro- ja pk-yritysten naisyrittäjille suunnattu digikoulutus toteutuu syksyllä 2022.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!
#koulutus

Varsinais-Suomen Yksinyrittäjäakatemia

Haluatko kehittää osaamistasi ja kasvaa?

Yksinyrittäjäakatemia (YYA) on yksinyrittäjien verkostoitumista ja osaamista edistävä koulutusohjelma, jonka aiheita ovat mm. myynti ja markkinointi, digitaaliset työkalut, hyvinvointi, talous ja kasvu.

Seuraava koulutus alkaa 5.5.2022. Haku koulutukseen on nyt auki!

Lue lisää ja hae koulutukseen!
#digi​&koulutus

Tillsammans mot det nya normala – digitalt

Tillsammans mot det nya normala – digitalt är ett projekt med målet att höja den digitala kompetensen hos företagare och anställda med kunskaper i svenska, som jobbar i skärgårdens mikroföretag i Egentliga Finland.

Läs mer
Läppäri
#digi​&koulutus

Digitaidoilla tiedolla johtamiseen

Koulutus tarjoaa mahdollisuuden perehtyä itselle keskeisiin teemoihin, kehittää omaa digiosaamista ja saada yksilöllistä sparrausapua kouluttajien ja muiden osallistujien verkostolta. Opit parantamaan omaa verkkonäkyvyyttäsi, kehittämään asiakkuuksia ja hyödyntämään uutta tietoa. Saat näkemyksen mitkä kanavat ja välineet ovat juuri sinulle keskeisiä ja pääset esittämään omaa osaamistasi hankkeen Virtuaalimessuilla!

Lue lisää
Henkilöt kokoustilassa
#koulutus

Innotutka -valmennukset

Innotutka-valmennuksessa sinun on mahdollista kehittää yritystäsi ja osaamistasi innovoinnin, ennakoinnin ja kestävän kehityksen periaatteiden avulla. Valmennus koostuu innovointiosioista (foorumit ja kohtaamiset) sekä asiantuntija-alustuksista ja Ideasta käytäntöön -työpajoista. Valmennuksen huipentuessa osallistujien yrityksillä on mahdollisuus testata uusia tuoteaihioita yhdessä toisten yrittäjien kanssa hankkeen kautta organisoitavissa yhteistyötapahtumissa.

Lue lisää

Koulutuskumppanuudet

Tekemällä tiivistä yhteistyötä koulutuskumppaneidemme kanssa edistämme alueemme yrittäjien osaamista ja hyvinvointia.

Lue lisää

Yrittäjyyskasvatus – YES-verkosto

Olemme mukana YES-verkostosta, joka on Suomen merkittävin yrittäjyyskasvatuksen kehittäjäverkosto. YES-verkosto edistää yrittäjyyskasvatuksen toteutumista vahvistamalla yrittäjämäistä toimintakulttuuria, valmentamalla opettajia, kehittämällä koulutusta ja rakentamalla koulu-yritysyhteistyötä. Olemme kumppani kunnille, koulutuksen järjestäjille, työelämälle ja muille yrittäjyyskasvatuksen kehittäjille.

Lue lisää

Varsinais-Suomen Ennakointiakatemia

Varsinais-Suomen Ennakointiakatemia tuottaa määrällistä (tilastot) ja laadullista ennakointitietoa (ennakointitulokset) alueellisen päätöksentekoprosessin tueksi. Painopiste on osaamisen ja koulutuksen keskipitkässä ja pitkän aikavälin näkökulmassa. Työskentelyssä painotetaan vuosittain vahvistettavia kokonaisuuksia, joissa on otettu huomioon alueen kehittämisen kannalta strategiset painopisteet ja toimialat.

Lue lisää