Omistajanvaihdospalvelu

Kun haluat apua yrityksesi/ elämäntyösi myymiseen

Mikä on yritykseni arvo? Mikä on oikea aika myydä? Mistä löydän yritystoiminnalleni jatkajan? Miten parannan yritykseni myyntikuntoa?

Apunasi aluejärjestöstä

Jutta Wirén

elinkeinoasioiden päällikkö
Varsinais-Suomen Yrittäjät

Varsinais-Suomen Yrittäjien Omistajanvaihdospalvelun tavoitteena on varmistaa yritystoiminnan jatkuvuus sekä tätä kautta edistää työllisyyttä ja alueen elinvoimaisuutta. Tavoitteen onnistumiseksi on saatava yritystään myyvä yrittäjä ja potentiaalinen ostaja löytämään toisensa oikeaan aikaan.

Omistajanvaihdospalvelu kokoaa yhteen maakunnan johtavat asiantuntijat muun muassa arvonmäärityksen, verotuksen, rahoituksen sekä juridiikan saralta.

Laajan kumppaniverkostomme kautta käytössäsi ovat kattavat asiantuntija- ja neuvontapalvelut.

Omistajanvaihdospalvelu tarjoaa:

  • luottamukselliset keskustelut ja eri vaihtoehtojen läpikäynnin
  • alkuvaiheen maksutonta neuvontaa
  • yhteydet laajaan kumppaniverkostoon
  • info- ja verkostoitumistilaisuudet

Palvelu on tarkoitettu kaikille maakunnan yrityksille.

Jatkajakoulu -hanke edistämään yritysten omistajanvaihdoksia

Jatkajakoulu -hanke edistämään yritysten omistajanvaihdoksia

Varsinais-Suomen Yrittäjät ja Raision seudun koulutuskuntayhtymä Raseko käynnistävät pilottikokeilun toisen asteen ammatillisten oppilaitosten yhteyteen muodostettavista Jatkajakouluista. Tarkoituksena on vastata luopuvan yrittäjän ja jatkajan löytämisen kohtaanto-ongelmaan.

Uutisia omistajanvaihdoksiin

2.11.2021 Uutinen

Yrittäjien omistajanvaihdosaikeet Varsinais-Suomessa valtakunnallista tasoa korkeammat

Suomessa on noin 74 000 yrittäjää, jotka ovat täyttäneet 55 vuotta. Tuoreen valtakunnallisen Omistajanvaihdosbarometrin mukaan puolet yli 55-vuotiaista yrittäjistä haluaa luopua yrityksestään nopealla aikataululla,…

Blogeja omistajanvaihdoksesta

#omistajanvaihdos

Firmakauppa on pienten yritysten omistajanvaihdoksiin erikoistunut ilmainen ja luotettava markkinointikanava. Palvelu on ratkaisu sinulle, joka olet etsimässä yrityksellesi jatkajaa tai sinulle sopivaa yritystä. Firmakauppa.fi on markkinapaikka mikroyrityksille, joiden hintapyyntö on alle 200.000 euroa.

Täältä kaupantekoon
#omistajanvaihdos

Yrityspörssi on verkossa toimiva kauppapaikka yrityksen myyjälle ja ostajalle. Voit jättää Yrityspörssiin ilmoituksen koska vain ja hallinnoida omia ilmoituksiasi helposti. Halutessasi voit jättää ilmoituksen täysin nimettömänä. Saat vastaukset omaan sähköpostiisi ja voit itse päättää miten asiassa etenet.

Täältä kaupantekoon