Paikallistoiminta Varsinais-Suomessa

Tule mukaan paikallisyhdistystoimintaan!

Haluatko tutustua oman kuntasi yrittäjiin? Entä haluatko vaikuttaa paikallisiin asioihin ja edistää yrittäjäystävällistä kuntaa?

Nyt on aika heittää verkot vesille ja laajentaa yrittäjäpiirejä myös oman kuntasi sisällä!

Yleisessä tiedossa on, kuinka suuri merkitys on yrittäjän omilla verkostoilla. Olet sitten yritystoimintasi alkuvaiheessa tai jo kokenut kehäkettu, olet tervetullut paikallisyhdistyksiemme toimintaan!

Jäsenenä kuulut automaattisesti oman paikallisyhdistyksesi jäseneksi. Jäsenyys tuo sinulle mahdollisuuden osallistua paikallisyhdistyksiemme järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin, mutta myös pyrkiä osaksi yhdistyksen ydintiimiä – hallitusta.

Mitä kaikkea toiminta paikallisyhdistyksessä sinulle voi antaa?

  1. Erinomaiset verkostot – Paikallisyhdistysten toiminnassa tutustut ennen kaikkea oman kuntasi muihin yrittäjiin ja luot suhteita omalla kotikentälläsi. Mukana olo avaa myös uusia ovia koko maakunnassa kuin myös valtakunnallisesti.
  2. Mahdollisuuden vaikuttaa – Yrittäjäyhdistykset ovat vaikutusvaltainen ja arvostettu porukka, jonka ymmärrystä yritystoiminnasta ja yrittäjien tarpeista hyödynnetään myös kuntien päätöksenteossa. Onko sinulla jokin yrittäjiä koskeva asia, johon haluaisit  muutoksen omassa kunnassasi? Paikallisyhdistys saattaa olla oiva väylä edistää myös kyseistä asiaa.
  3. Opit ja kehität osaamistasi – Paikallisyhdistykset järjestävät juuri omien jäsenyrityksiensä tarpeisiin kohdistettuja tapahtumia ja koulutuksia. Aktiivitoimijana sinulla on myös mutkattomat mahdollisuudet vaikuttaa koulutuksien ja tapahtumien sisältöihin.
  4. Paikallisia jäsenetuja – Valtakunnallisten ja alueellisten jäsenetujen lisäksi paikallisyhdistyksillä saattaa olla myös omia jäsenetujaan, joihin pääset käsiksi yhdistyksen jäsenenä.

Ole rohkeasti yhteydessä oman paikallisyhdistyksesi puheenjohtajaan ja tiedustele lisää yhdistyksen toiminnasta. Varsinais-Suomessa on 33 paikallisyhdistystä, joiden yhteystiedot löydät alla olevasta hausta.

Kysy lisää paikallisyhdistyksien toiminnasta

Eija Suvanto

järjestöpäällikkö
Varsinais-Suomen Yrittäjät

Varsinais-Suomen kunnissa tapahtuu!

Koulutukset ja seminaarit

Omistajanvaihdosristeily