Yhteistyökumppanit

Kiinnostaisiko kumppaniyhteistyö?

Olemme luotettava kumppani, kun haluat tavoittaa varsinaissuomalaisia yrittäjiä. Meille keskiössä on jäsenistömme etu ja hyöty – Olisiko kumppanuudesta lisäarvoa molemmille?

Otetaan kumppanuudesta kaikki irti!

Tapahtumat kanavaksi viestillenne?

Me haluamme tarjota jäsenistöllemme aina vain timanttisempia tapahtumia ja koulutuksia, jotka vastaavat alueemme yrittäjien tarpeeseen. Järjestämme vuosittain n. 20 tapahtumaa, joiden pääasiallinen kohderyhmä ovat kaikki Varsinais-Suomen yrittäjät. Näiden lisäksi järjestämme koulutuksia ja tapahtumia, jotka on suunnattu alueemme luottamushenkilöille. Yhteistyö myös paikallisyhdistyksiemme kanssa on mahdollista, mikäli tavoitteenanne on tavoittaa rajatumpi kohderyhmä tietyn kunnan alueelta.

Monipuolista ja huolella suunniteltua viestintää

Varsinais-Suomen Yrittäjien viestintäkanavat tavoittavat kuukausittain tuhansia alueemme yrittäjiä. Kerro sinä yrityksenne markkinoinnin kohderyhmä ja oman brändinne tuomat viestinnän edellytykset, me kerromme millaisia työkaluja ja vaihtoehtoja aluejärjestöllämme on tarjota.

Tällä hetkellä viestintäkanaviamme ovat: nettisivut, uutiskirje, Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehti, sosiaalisen median kanavat; Facebook, Twitter, Instagram ja LinkedIn.

Tapahtumat ja kumppaniyhteistyö

Niina Pekkala

tapahtumakoordinaattori
Varsinais-Suomen Yrittäjät

Viestintä ja markkinointi

Inkeri Sundberg

viestinnän asiantuntija
Varsinais-Suomen Yrittäjät