Kaupalliset yhteistyökumppanit

Fennia – Yrittämistä elämää varten

Fennia on yksi Varsinais-Suomen Yrittäjien pääyhteistyökumppaneista. Teemme yhteistyötä erinäisissä yrittäjille suunnatuissa tapahtumissa. Lisäksi Fennia jakaa vuoden maakunnallisen ja kuntakohtaiset yrityspalkinnot.

Lisäksi Fennia tarjoaa jäsenyrityksille mittavia jäsenetuja vakuutuksiin.

Lue lisää jäsenedusta

Elisa – Suomalaiset tietoliikenne- ja viihtymisen palvelut

Elisa on yksi Varsinais-Suomen Yrittäjien pääyhteistyökumppaneista. Teemme yhteistyötä erilaisten yrittäjille suunnattujen tapahtumien muodossa, sekä viestimme ajankohtaisista tarjouksista ja eduista jäsenyrittäjillemme.

Elisa tarjoaa jäsenillemme liittymät ja laitteet etuhintaan.

Lue lisää jäsenedusta

Viking Line

Viking Line on yksi Varsinais-Suomen Yrittäjien yhteistyökumppaneista. Teemme yhteistyötä erinäisissä yrittäjille suunnatuissa tapahtumissa. Ajankohtaiset tarjoukset aina jäsenuutiskirjeessä.

Turun Seudun Osuuspankki

Turun Seudun Osuuspankki on yksi Varsinais-Suomen Yrittäjien yhteistyökumppaneista. Teemme yhteistyötä omistajanvaihdospalvelun ja vuosittain julkaistavan maakuntaennusteen saralla.

Liedon Säästöpankki

Liedon Säästöpankki on yksi Varsinais-Suomen Yrittäjien yhteistyökumppaneista. Teemme yhteistyötä erinäisissä yrittäjille suunnatuissa tapahtumissa.

Lähitapiola Varsinais-Suomi

Lähitapiola Varsinais-Suomi on yksi Varsinais-Suomen Yrittäjien yhteistyökumppaneista. Teemme yhteistyötä erinäisissä yrittäjille suunnatuissa tapahtumissa.

Sunborn

Sunborn on yksi Varsinais-Suomen Yrittäjien yhteistyökumppaneista. Teemme yhteistyötä erinäisissä yrittäjille suunnatuissa tapahtumissa. Ajankohtaiset tarjoukset aina jäsenuutiskirjeessä.

Tutustu majoitusetuun

Turku Energia

Turku Energia on yksi Varsinais-Suomen Yrittäjien yhteistyökumppaneista. Teemme yhteistyötä erinäisissä yrittäjille suunnatuissa tapahtumissa. Ajankohtaiset tarjoukset aina jäsenuutiskirjeessä.

Katso jäsenetusi