Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

korkeakoulutus

Suomen Yrittäjät, Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ja Suomen yliopistojen rehtorineuvosto UNIFI ovat julkaisseet yhteiset yrittäjyyssuositukset korkeakouluille. Suositusten tavoitteena on tarjota ammattikorkeakouluille ja yliopistoille välineitä yrittäjyyden edistämiseen ja yhteistyön kehittämiseen.
Koulutus
​Suomen Yrittäjät pitää opetus- ja kulttuuriministeriön julkaiseman korkeakoulutuksen ja tutkimuksen vision tavoitteita hyvinä. Seuraavaksi on siirryttävä ripeästi tavoitteisiin aidosti vastaaviin toimenpiteisiin. - Nyt on aika tehdä rohkeita ja vaikeitakin päätöksiä, vaatii Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.
Innovaatiot
Suomen Yrittäjät vahvistaa startup- ja pk-yrityksien keskinäistä sekä korkeakoulujen kanssa tekemää yhteistyötä. Tätä varten järjestö on avannut Talenttiverkosto.fi-palvelun, jota esitellään tänään alkavassa Slush-tapahtumassa. – Opiskelijoiden katse kohdistuu usein suuremman kokoluokan korporaatioihin. Pk-sektoria ei kannata sivuuttaa. Yhä useampi opiskelija työllistyy pk-yrityksiin tai perustaa sellaisen, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen muistuttaa.