Etusivu > Asiasanat

Etsi

liittokokous

Suomen Yrittäjien hallinto muuttuu. Liittokokous päätti, että Suomen Yrittäjien hallitus pienenee ja kokoontuu nykyistä tiiviimmin. Näin se voi paremmin reagoida ajankohtaisiin tapahtumiin. Järjestödemokratiaa vahvistetaan valtuustolla, jossa on nykyistä laajempi jäsenjärjestöjen edustus. 
Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi on ehdolla nykyinen puheenjohtaja Jyrki Mäkynen Etelä-Pohjanmaalta. Varapuheenjohtajien paikoista kilpailevat Jaakko Männistö Varsinais-Suomesta, Minna Nissilä Hämeestä, Carita Orlando Pääkaupunkiseudulta, Antti Rantalainen Taloushallintoliitosta, Nina Rasola Etelä-Savosta ja Petri Salminen Keski-Suomesta.
Työmarkkinat
Perjantaina julkistettu Yrittäjägallup kertoo, että peräti 70 prosenttia pk-yrittäjistä haluaisi sopia työehdoista henkilöstön kanssa työpaikalla. Suomen Yrittäjien liittokokouksessa vaaditaan, että Suomessa on oltava sopimisen vapaus yrittäjien ja työntekijöiden kesken. Pitää voida ottaa huomioon yrityksen kilpailutilanne. Ketään – ei työntekijöitä eikä yrityksiä – ei saa syrjiä.