Etusivu > Asiasanat

Etsi

Maaseudun monialayrittäjät

Yrittäjyys
Maaseudulla yhden elinkeinon harjoittaminen ei välttämättä riitä tai ainakin liikevaihtoa olisi hyvä saada tasaisemmin ympäri vuotta. Monen palvelun pyörittäminen varmistaa myös palvelut syrjäisemmille seuduille. Yrittäjä-lehti 05/2019 haastatteli kolmea maaseudun monialayrittäjää siitä, miten arki sujuu, kun on monta rautaa tulessa. Julkaisemme jutun kolmessa osassa, joista tämä on kolmas osa.
Yrittäjyys
Maaseudulla yhden elinkeinon harjoittaminen ei välttämättä riitä tai ainakin liikevaihtoa olisi hyvä saada tasaisemmin ympäri vuotta. Monen palvelun pyörittäminen varmistaa myös palvelut syrjäisemmille seuduille. Yrittäjä-lehti 05/2019 haastatteli kolmea maaseudun monialayrittäjää siitä, miten arki sujuu, kun on monta rautaa tulessa. Julkaisemme jutun kolmessa osassa, joista tämä on toinen osa.
Yrittäjyys
Maaseudulla yhden elinkeinon harjoittaminen ei välttämättä riitä tai ainakin liikevaihtoa olisi hyvä saada tasaisemmin ympäri vuotta. Monen palvelun pyörittäminen varmistaa myös palvelut syrjäisemmille seuduille. Yrittäjä-lehti 05/2019 haastatteli kolmea maaseudun monialayrittäjää siitä, miten arki sujuu, kun on monta rautaa tulessa. Julkaisemme jutun kolmessa osassa, joista tämä on ensimmäinen.