Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

talousapu

Yrittäjän talousapu neuvoo talous- ja maksuvaikeuksissa olevia yrittäjiä. Valtakunnallinen Talousapu-puhelinpalvelu täydentyy nyt verkkopalvelulla ja alueellisilla palveluilla. Yrittäjien talousahdinko näkyy puhelinpalvelussa, jonka kysyntä kasvoi viime vuonna 350 prosenttia koronapandemian ja siitä johtuvien rajoituksien johdosta. Tavoitteena on, että yrittäjät havahtuisivat talousvaikeuksiin ajoissa ja uskaltaisivat pyytää apua.
Early Warning Suomi –toimintamallin eli yrittäjän talousneuvontapalvelun kehittäminen jatkuu. Tavoitteena on synnyttää alueellisesti kattava ja tietyt minimipalvelut sisältävä palveluverkosto, joka takaisi talous- ja maksuvaikeuksista kärsivälle yrittäjälle riippumattoman, luottamuksellisen ja maksuttoman tuen. Seuraa työn etenemistä ja osallistu kehittämiseen tulevissa webinaareissa! Webinaarien kellonaika on aina 12–13.30. 
Yrittäjäjärjestö keskittyy koronakriisin aikana siihen, että yrittäjät ja yritykset selviäisivät kriisistä mahdollisimman hyvin. Luonnollisesti myös tavallista vaikuttamista tehdään, mutta kiireellisintä on nyt koronakriisin vaikutusten hillitseminen. 
Korona
Koronavirus vaikuttaa jo nyt laajasti Suomessa toimiviin yrityksiin. Erityisen vaikeaa on pienyrittäjillä, joilta asiakkaat peruvat aikoja. – Jos joudut koronan takia talousvaikeuksiin, ota heti yhteyttä Talousapu-neuvontapalveluun, Suomen Yrittäjien lainsäädäntöasioiden päällikkö Tiina Toivonen kehottaa yrittäjiä.