Etusivu > Asiasanat

Etsi

yrittäjävähennys

Yksinyrittäjyyden yleistyminen on työelämässä 2000-luvun merkittävin trendi. – Moni yrittäjä nimenomaan haluaa tehdä töitä itsenäisesti. Moni kuitenkin kituuttaa todella pienillä tuloilla. Siksi yksinyrittäjien asemaa pitää parantaa, Suomen Yrittäjien kenttäjohtaja Mari Kokko sanoi Rovaniemellä, josta Suomen Yrittäjien Kasva Suomi -bussikiertue tänään starttaa.
Työn ja yrittämisen verotusta ei pidä kiristää, ja verotuksen painopistettä on siirrettävä kohti välillistä verotusta, linjaa Suomen Yrittäjät verotuksesta tulevalle hallituskaudelle.
Raha
Yrittäjävähennyksen saajia oli 344 000 ja sitä jaettiin 297 miljoonaa euroa vuonna 2017. Vähennystä saivat hyvin monella eri tulotasolla olevat henkilöt.
SDP julkaisi viime viikolla eriarvoisuuden vähentämisohjelman, jonka Yrittäjät kokevat hyökkäyksenä yrittäjiä ja pk-yrityksiä vastaan. Suomen Yrittäjien hallitus on hämmästynyt siitä, että SDP luulee voivansa vähentää eriarvoisuutta heikentämällä yrittäjien edellytyksiä työllistää ja toimia.
Julkaisemme välipäivinä yrittajat.fi:n vuoden 2016 luetuimpia juttuja uudestaan. Tämä 9.12. julkaistu juttu yrittäjävähennyksestä kiinnosti yrittäjiä todella paljon.