Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

yritystuet

Koronatukipaketista puuttuu vielä kaksi olennaista elementtiä: yleistuki kaikille niille yrityksille, jotka ovat menettäneet merkittävästi liikevaihtoaan koronakriisin vuoksi ja yksinyrittäjille suunnattu kehittämistuki heille ja heidän verkostoilleen, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen sanoi Ylen A-Talkissa.
Korona
Helsingin Sanomien ennakkotiedon mukaan hallitus esittää miljardin euron suoria tukia yrityksille ja yrittäjille aiemman 200 miljoonan euron sijasta. – Tämä on tärkeä päätös, ja jos joskus on kiitoksen paikka, niin nyt on, kommentoi Yrittäjien Mikael Pentikäinen HS:n uutista.
Yrittäjät on huolissaan Suomen kansantalouden tilasta ja finanssipolitiikan virityksestä. – Hallituksen pitäisi tiukentaa finanssipolitiikkaansa ja tehdä aitoja työllisyyttä vahvistavia työmarkkinareformeja. Investointiohjelmassa on hyviä aineksia, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen arvioi hallituksen talousarvioesitystä.
– Olisimme olleet valmiita hakemaan kunnianhimoista ratkaisua yritystukien uudistamiseen. Nyt olisi ollut hyvä hetki sitoutua pitkäjännitteiseen yritystukien leikkaus- ja uudelleenkohdentamisohjelmaan, Suomen Yrittäjien pääekonomisti Mika Kuismanen kommentoi yritystukityöryhmän työn tyssäämistä.