7.9.2021
Raision yrittäjien puheenjohtajan blogi

Raision yrittäjien puheenjohtajan blogi

Mahtavaa kesäviikonloppua yrittäjät!

Hallitus kokoontui ensimmäistä kertaa melkein vuoteen livetapaamiseen kuluvalla viikolla. Kokous tosin pidettiin ulkotiloissa ja turvaväleillä, mutta kuitenkin. Tämä oli ihan tosi hieno tilaisuus ja tunne oli sanoinkuvaamaton yli vuoden etäpalaverien jälkeen.

Hallitus ottikin heti härkää sarvista ja aloimme suunnittelemaan paljon tulevan syksyn tapahtumia. Ennen sitä toki meillähän on Raisiossa kunnallisvaalit jotka pidetään siis 13.6.2021. Ja siihen liittyen on ensi viikolla 10.6. klo 17 alkaen Raision yrittäjät ry ja Raision kaupungin yhdessä järjestämä vaalipaneeli jossa tentataan puolueilta päivän polttavia sekä tulevaisuuteen liittyviä kysymyksiä. Lisäksi jäsenillä on mahdollisuus esittää tilaisuuden lopussa myös omia kysymyksiä panelisteilta.

Syksyn ohjelmistosta sen verran, että meillähän on Raision yrittäjät ry:ssä menossa 60. Juhlavuosi jonka tiimoilla on tarkoitus järjestää syyskokouksen yhteydessä marraskuussa myös juhlavuoden päätapahtuma, mutta tästä infoamme lisää loppukesästä kun saamme päivämääriä lyötyä lukkoon.

Loppu kesästä tai alku syksystä on myös tarkoitus järjestää vapaamuotoisempi ulkoilutapahtuma Raision kaupungin kesärannassa. Tilaisuudessa on tarkoitus ulkosalla päästä vihdoin kasvokkain teidän kaikkien jäsentemme kanssa. Tämä on varmasti sellainen hetki jota olemme kaikki odottaneet jo pitkään.

Muistutuksena vielä, että Syksyllä on tarkoitus myös osallistua Varsinais-Suomen Yrittäjien gaalaan lokakuun lopussa. Tässä tilaisuudessa palkitaan myös vuoden raisiolainen yritys. Ja Sinne tietenkin toivomme runsasta osanottoa.

Nyt meillä kaikilla onkin kesällä tuhannen taalan paikka, jotta saadaan pandemia aisoihin ja kaikki otettua rokotteet, niin saadaan nämä kaikki hienot tilaisuudet järjestettyä ja päästäisiin normaalimpaan päiväjärjestykseen.

Hallitus onkin päättänyt tänä vuonna, että emme pidä minkäänlaista kesätaukoa vaan kokoonnumme myös heinäkuussa, jotta saamme asioita vietyä eteenpäin ja kerrottua teille jäsenillemme tarkkoja päivämääriä ja tarkempaa ohjelma runkoa.

Hallituksessa on syksyllä tulossa hiukan jäsenvaihtoa ja paikkoja onkin vapautumassa 1-2 henkilölle.  Jos olet kiinnostunut yhtään hallitustyöskentelystä, niin allekirjoittaneelle voit ilmoittaa kiinnostuksesi. Otamme mielellämme mukaan hallitukseen myös uusia kasvoja.  Hallitustyöskentely on todella mukavaa ja meillä Raisiossa kaikki tekevät asioita oman osaamisensa ja oman ajankäytön rajoissa. Hallitukseen otamme mielellämme uusia tyyppejä uusilla raikkailla ideoilla ja mielipiteillä.

Tommi Tuomi
puheenjohtaja
Raision Yrittäjät ry