Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjä, pidämme sinut ajan tasalla koronasta

Yrittäjät vaikuttaa, verkostoi ja vahvistaa. Vahvistaminen tarkoittaa muun muassa sitä, että pidämme sinut yrittäjä mahdollisimman hyvin kartalla erilaisista yrittäjyyteen liittyvistä asioista. Juuri nyt se tarkoittaa koronaa.

Yrittäjien juristit, ekonomstit ja muut asiantuntijat koostivat laajan kysymys-vastaus -paketin erilaisiin ja erilaisten yrittäjien tarpeisiin. Varsinkin työnantajayrittäjillä on nyt paljon kysymyksiä. Yrittäjien toimitus keskittyy koronauutisointiin. Kaikki tämä on koottu yrittäjien avuksi rakennetulle Kaikki koronasta -verkkosivulle: yrittajat.fi/korona

Kun tarvitset tietoa koronan vaikutuksista yritystoimintaasi, vilkaisethan sivuston materiaalit ennen kuin soitat neuvontaamme. Puhelinneuvontaan syntyy korona-aikana oletettavasti ruuhkaa. Neuvonnan ajantasaiset aukioloajat ja yhteystiedot voit tarkistaa tästä: yrittajat.fi/neuvonta

Tietoiskuja koronasta verkossa

Koronan liittyvät webinaarit eli tietoiskut alkavat perjantaina 13.3. kello 15. Mitä yrittäjän pitää tietää koronaviruksen vaikutuksista työsuhteisiin ja yritystoimintaan? Miten työpaikoilla on syytä varautua koronaviruksen etenemiseen? Miten työpaikalla kannattaa toimia, jos työntekijä epäilee saaneensa koronavirustartunnan? Millaisia etätyökäytäntöjä yrityksessä voidaan ottaa käyttöön ja mikä on suositeltavaa? Korvaako Kela?

Tietoiskussa käydään läpi useimmin kysyttyjä kysymyksiä sekä asioita mitä yrittäjän pitää tietää koronaviruksen vaikutuksista työsuhteisiin ja yritystoimintaan. Webinaari tallennetaan ja tallenne on katsottavissa, vaikka et pääsisikään osallistumaan liveen.

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin tästä.

Ylimääräinen uutiskirje koronasta

Perjantaina 13.3. jäsenenyrittäjämme saavat myös ylimääräisen uutiskirjeen koronasta. Voit tilata uutiskirjeemme erikseen, jollet ole jäsenemme.

Teemme parhaamme ja toimimme niin nopeasti kuin pystymme. Meille on kuitenkin ehdottoman tärkeää, että kaikki julkaisemamme tieto pitää paikkansa eli esimerkiksi Kaikki koronasta yrittäjälle -sivuston kysymys-vastaus -patteristo on käynyt mittavan tarkistuskierroksen läpi. On olennaista, että emme levitä väärää tietoa, vaikka toimimmekin nopeasti eli tarkistuksista ja varmistuksista emme luovu.

Suomen Yrittäjät vaikuttaa, jotta yritykset autetaan yli poikkeustilanteen

Myös vaikuttamiskoneistomme keskittyy tällä hetkellä koronaan. Sähköpostit ovat kilahdelleet ja puhelimet soineet jo useamman päivän, kun pidämme huolta, että pk-yritysten tilanne otetaan mahdollisimman hyvin huomioon tässä koko maailmalle vaikeassa tilanteessa.

Yrittäjät julkisti esityksen toimenpiteistä, joihin päättäjien, yritysrahoittajien ja eläkeyhtiöiden kannattaa ryhtyä , jotta yritysten toiminta turvataan koronavirusepidemian aikana. 

Ajantasaisimman tiedon yrittäjälle löydät kootusti Kaikki koronasta yrittäjälle -sivuiltamme.

 

Taru Jussila
viestintäjohtaja
Suomen Yrittäjät

Suomen Yrittäjien toimihenkilöt ja luottamushenkilöt kirjoittavat ajankohtaisista yrittäjyyteen ja järjestötoimintaan liittyvistä asioista.

Taru Jussila

Taru Jussila on Suomen Yrittäjien viestintäjohtaja ja Sypoint Oy:n toimitusjohtaja.