Yrittäjän Digikoulu

Pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitetut Yrittäjän digikoulut siirtävät Suomea digiaikaan. Yrittäjän digikoulu tuo digitalisaation yrittäjän luo erittäin käytännönläheisesti ja rohkaisevilla esimerkeillä valaistuna.

Digikouluja järjestetään ympäri Suomen ja ne ovat täysin maksuttomia. Digikoulut järjestetään vuonna 2018 yhdessä kumppaneidemme Fennian, Elisan, Holvin ja Elon kanssa.

Yrittäjän digikoulu alkaa paikallisen yrittäjän tarinalla: Näin digi tuli meille taloon.

Yrittäjätarinan jälkeen vuorossa on tunnin kestäviä työpajoja:

Voit osallistua kahteen työpajaan. Lisätietoja työpajojen sisällöstä ja alkuvuoden digikoulujen yrittäjätarinat löydät tämän sivun alalaidasta.

 

Menneet digikoulut 2018:

20.3. Helsinki

20.3. Porvoo

10.4. Rovaniemi

18.4. Joensuu

19.4. Lahti

19.4. Mikkeli

8.5. Lappeenranta

21.5. Turku

5.6. Pori

4.9. Oulu (peruttu)

3.10. Seinäjoki

3.10. Vaasa (peruttu)

9.10. Tampere

9.10. Hämeenlinna

7.11. Vantaa (peruttu)

7.11. Espoo

20.11. Kokkola (peruttu)

22.11. Kouvola


Kyberturvallisuus kuntoon

Onko yrityksesi kyberturvallinen? Ovatko tiedot turvassa yrityksessäsi?

Fennian työpajassa kartoitetaan yrityksesi tietoturvan taso ja annetaan suosituksia tietoturvariskien hallintaan. Nykypäiväisen tietoturvan lähtökohta on uhkien tehokas ennakointi

Tässä työpajassa saat parhaan käytännön vinkit tietoturvaan. Opit myös suojaamaan liiketoimintasi. Lisäksi saat tuloksen yrityksesi tietoturvan tasosta ja pääset keskustelemaan asiantuntijoiden sekä muiden osallistujien kesken.

Tähän työpajaan osallistuvalla tulee olla mukana läppäri tai tabletti, koska sitä tarvitaan tietoturvatestin tekemiseen.

Palvelut ja tiedot pilveen

Tässä työpajassa on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea nykyaikaisia työvälineitä hyödyntäviä tuottavampia työtapoja.

Miten tiedostoja käsitellään ja jaetaan ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta turvallisesti ja luottamuksellisesti?

Miten online-ajanvarauskalenterin avulla asiakkaat voivat helposti löytää yrityksesi vapaat ajat ja varata tapaamisen, joka päivittyy heti myös omaan tai henkilökuntasi kalenteriin?

Miten ryhmätyötilat auttavat projektien suunnittelussa ja organisoinnissa asiakkaiden ja kumppanien kanssa?

Taloushallinto digiaikaan

Yrittäjä, oletko taloushallinnon digivoittaja? Miten yritystoiminnan pyörittäminen on muuttunut digitalisoitumisen myötä helpommaksi?
 
Holvin työpajassa keskustellaan, miten digitalisointi vaikuttaa yrittäjiin ja miten tehostat omaa taloudenhallintaasi käytännönläheisesti. Varmistamme, että et jää kirjanpitäjien lisäkustannusten ja kilpailijoiden nopeamman taloushallinnon jalkoihin.
 
Oletko taloushallinnon digivoittaja? Liity mukaan työpajaan ja ota selvää. Työpaja sopii juuri aloittaneille ja kokeneille yrittäjille.