Yrittäjä, anna äänesi kuulua!

Haemme osaavia ja motivoituneita yrittäjiä Suomen Yrittäjien valiokuntiin, verkostojen johtoryhmiin ja työmarkkinavaltuuskuntaan.

Haku valiokuntiin ja verkostojen johtoryhmiin on päättynyt!

***

Elinkeinopoliittinen valiokunta on vahva vaikuttamisen valiokunta, jossa otetaan rohkeasti ja uudistavasti kantaa elinvoiman lisäämiseksi.
Tapu Holttinen

Valiokuntatyöskentely tarjoaa mahdollisuuden tuoda omat näkemykset, kokemukset ja osaamisen muiden yrittäjien hyödynnettäviksi. Valiokuntaan kannattaa ehdottomasti hakea, jos omaa aidon kiinnostuksen vaikuttaa ja kehittää asioita. Samalla saa mahdollisuuden kehittyä itse!
Juha Lounatvuori

Företagarna i Finland har gett mej mycket, många nya bekanta och fina tillställningar och evenemang som jag fått delta i. I styrgruppen kommer vi i kontakt med svenskspråkiga företagare genom olika evenemang och vill så gärna att man kommer fram och berättar hur det ligger till i olika delar av vårt Svenska Finland.
Heidi Kivilompolo

 
VALIOKUNNAT

Valiokunnat tuovat yrittäjänäkökulmaa Suomen Yrittäjien vaikuttamistyöhön. Tavoitteena on parantaa pienten ja keskisuurten yritysten arkea. Jos sinulla on rohkeutta ja näkemystä tehdä Suomesta maailman paras maa yrittää, hae valiokuntaan.

 SIIRRY VALIOKUNTIEN HAKUUN
 

 
VERKOSTOJEN JOHTORYHMÄT

Verkosto yhdistää yrittäjiä ympäri maata uusien ideoiden ja uuden tekemisen äärelle. Verkostot tuovat näkökulmaa erilaisiin yrittäjäryhmiin ja ovat erinomainen väylä kaikille, jotka haluavat vaikuttaa asioihin konkreettisesti.


SIIRRY VERKOSTOJEN JOHTORYHMIEN HAKUUN

GÅ TILL ANSÖKNINGSSIDAN 
GO TO THE APPLICATION OF  THE MIGRANT ENTRERENEUR NETWORK

 

 

 
TYÖMARKKINAVALTUUSKUNTA

Valtuuskunta seuraa työehtosopimuspolitiikkaa ja työlainsäädäntöä sekä osallistuu lainsäädännön ja muiden työmarkkinoihin vaikuttamien toimenpiteiden valmisteluun.


SIIRRY TYÖMARKKINVALTUUSKUNNAN HAKUUN