Home > Suomen Yrittajat > Jasenpalvelut > Jasenedut

Search

Emergency banner

Yrittäjän jäsenedut: Yritys-, numerotieto- sekä kohderyhmäpalvelut

SUOMEN ASIAKASTIETO OY  on yksi Suomen johtavista yritysjohdon, taloushallinnon, riskienhallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin tietopalvelujen toimittajista. Autamme yrityksiä tehostamaan päätöksentekoprosesseja ja asiakkuuksien hallintaa automatisoiduilla yritys- ja luottotietoratkaisuilla.

NYT POIKKEUSAIKANA TARJOAMME KOHDERYHMÄPALVELUN MAKSUTTA KÄYTTÖÖSI

Suomen Yrittäjien jäsenetuna tarjoamme kolmeksi kuukaudeksi Yritysfiltteri Pro-työkalun maksutta käyttöösi. Palvelun avulla voit muodostaa uusia kohderyhmiä, kartoittaa markkinaa ja tavoittaa potentiaalisia asiakkaita. Nyt kannattaa ajatella uudella tavalla ja hakea asiakaskuntaa eri tavoin. Kampanja koskee yrityksiä, joilla ei ole aiemmin ollut Yritysfiltteri Pro -palvelua käytössään.

Etsi valmiiksi Suomen Yrittäjien jäsennumerosi ja tilaa palvelu käyttöösi yhteydenottolomakkeemme kautta. Ilmoita jäsennumerosi tilauksen yhteydessä. Etu on voimassa 30.6.2020 mennessä tehtyihin tilauksiin ja voimassa käyttöönotosta 3 kuukautta. Sen aikana voit hakea yrityksiä niin paljon kuin haluat laajoilla hakukriteereillä ja tulostaa palvelusta ulos maksimissaan 5000 yritys- tai kontaktitietoa. Palvelun käyttö päättyy kolmen kuukauden päästä, eikä siitä koidu yrityksellesi maksuja. Jos haluat jatkaa palvelun käyttöä etujakson jälkeen, myyjämme on sinuun yhteydessä ja sopii siitä erikseen.

Ilmainen internetnumerohaku

Suomen Asiakastieto Oy tarjoaa Suomen Yrittäjien jäsenille ilmaisen internetnumerohaun. Haut ovat käytettävissä Yrittäjien verkkopalvelun jäsensivuilla. Hakujen tekeminen edellyttää kirjautumista jäsensivuille SY:n jäsennumerolla.

» Siirry numerohakuun kirjautumalla ensin yrittajat.fi-etusivun yläreunasta jäsennumerolla jäsensivuille ja sen jälkeen klikkaa Suomen Asiakastieto Oy nettinumerohaku -banneria.
 

Myynnin ja markkinoinnin kohderyhmät -30%

Suomen Yrittäjien jäsenetuna saat 30% alennuksen (norm. hinnoista) myynnin ja markkinoinnin kohderyhmistä. Kohderyhmäpyynnöt ja tiedustelut osoitteeseen . Etukoodin saat kirjautumalla jäsensivulle sivun ylälaidasta.

Edut:

  • Poimintamaksu 140 € (norm. 200 €)
  • Postitustiedosto 0,14 €/rivi (norm. 0,20 €/rivi)
  • Sähköpostitustiedosto 0,32 €/rivi (norm. 0,45 €/rivi)
  • Laajat yrityskontakti ja taloustiedot 0,70 € rivi (norm. 1 €/rivi)

Hintoihin lisätään alv.

Asiakasoptimi-palvelu

Asiakasoptimin avulla yrittäjä näkee helposti keneltä kassavirta tulee sekä muuta tietoa kassavirran hallintaan. Asiakasoptimi-palvelu vaatii rekisteröitymisen. Tunnukset toimitetaan käyttäjille.

» Tutustu Asiakasoptimiiin ja tilaa tunnukset.
 
Asiakastiedon sopimusasiakkuus

SY:n jäsen saa Suomen Asiakastieto Oy:n sopimusasiakkuuden ilman vuosimaksua ensimmäiseksi vuodeksi. Edun arvo on 260 €. Etu koskee uusia asiakkaita.

» Tutustu sopimusasiakkuuteen.
 


Tutustu Suomen Asiakastieto Oy:n palveluihin osoitteessa www.asiakastieto.fi

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9—16 numerossa 010 270 7200.