Etsi

Espoon Kaupunginteatteri, Espoon Yrittäjät, Syyssonaatti
Espoon Kaupunginteatteri
13.03.2018 - 18:00
Muut tapahtumat

Teatteri: Syyssonaatti

Espoon Yrittäjät järjestää jäsenilleen teatteri-illan maaliskuussa. Lähde hyvässä yrittäjäporukassa katsomaan Espoon Kaupunginteatteriin Syyssonaattia.

 

Legendaarisen Ingmar Bergmanin Syyssonaatti-elokuvan käsikirjoituksen on suomentanut Jukka-Pekka Pajunen ja näyttämölle dramatisoinut ja ohjannut Pasi Lampela.

Lampelan ohjauksessa nähdään upea kaarti näyttelijöitä: Satu Silvo, Leena Pöysti, Carl-Kristian Rundman ja Ulla Raitio.

Mitä tahansa Eva miettii kutsuessaan äitinsä Charlotten luokseen seitsemän vuoden tauon jälkeen, hän ei voi kuvitella millainen heidän kohtaamisestaan muodostuu.

Eva elää miehensä ja sisarensa kanssa syrjäisessä pappilassa ja etsii edelleen itseään. Charlotte on menestynyt konserttipianisti, joka on uhrannut kaiken uralleen. Kun Charlotte saapuu kaikki vanhat jännitteet Evan ja hänen välillään nousevat pintaan. Kahden eri tavoilla voimakkaan ja haavoittuvan naisen yöllisestä välienselvittelystä kehittyy draama, josta kumpikaan ei selviä täysin ehjin nahoin.

Mutta löytyykö totuus? Ja kenen totuus se on, kenen totuus voittaa? Vapauttaako se vai jääkö jäljelle vain syvenevä yksinäisyys ja syyllisyys? Olemmeko vastuussa menneisyydestämme? Onko anteeksianto mahdollista, uskallammeko muuttua?

Syyssonaatti on tunnistettava ja väkevä esitys äidistä ja tyttärestä, ihmisistä, jotka ovat yhtä ristiriitaisia kuin rakastettavia, ja kysymyksistä, jotka ovat pelottavia mutta väistämättömiä.

Syyssonaatti perustuu legendaarisen ruotsalaisen teatteri- ja elokuvaohjaajan Ingmar Bergmanin samannimiseen elokuvaan, jonka tähtinä loistivat Ingrid Bergman ja Liv Ullmann. (Kuva ja teksti: Espoon Kaupunginteatteri)

 

Esitys alkaa klo 19.00. Esityksen kesto n. 2 tuntia, sis. väliajan.

Lipun hinta 45 € (Hinta sisältää teatterilipun, väliaikatarjoilun sekä tervetulomaljan ennen esitystä.)

Tilaisuus on täynnä.

 

Paikkoja on rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.