Etsi

Tulorekisteri webinaari

Tulorekisteri -webinaari

Tulorekisteri -webinaari

Aika

13.11.2018 | 10:00 - 10:45

Paikka

webinaari

Hinta

Webinaari on maksuton.
Etäkoulutus

Tulorekisteri on kansallinen sähköinen tietokanta. Se sisältää kattavat palkka-, eläke- ja etuustiedot yksilötasolla. Tiedon tuottajat ilmoittavat tiedot ansiotuloista tulorekisteriin reaaliaikaisesti ja maksukohtaisesti. Palkkatietojen tuottajia vuodesta 2019 lähtien ovat kaikki työnantajat, yhdistykset, säätiöt, kotitaloustyönantajat, asunto-osakeyhtiöt ja muut toimijat, joilla on velvollisuus ilmoittaa palkkatietoja jollekin tulorekisterin käyttäjätaholle. Tietoa tulorekisteriin tuottaa joko tiedon tuottaja itse tai hänen valtuuttamansa tahot, esimerkiksi tilitoimistot tai muut kumppanit, joille taloushallintoa on ulkoistettu.

Webinaarissa käydään läpi, mitä tulorekisteri tarkoittaa yrittäjän kannalta.
Lisätietoja tulorekisteristä löydät mm. Suomen Yrittäjien verkkosivuilta ja Verohallinnon verkkosivuilta.
Kouluttajana webinaarissa on ylitarkastaja Mika Hyyrynen, Verohallinto.

 

HUOM! Webinaariin on mahdollista osallistua useampana ajankohtana, joten valitse ilmoittautumislomakkeen pudotusvalikosta itsellesi sopiva aika ja päivä.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLLÄ >>

Lisätietoja koulutuksesta:
Suomen Yrittäjät, tai p. 09 2292 2962

 

Koulutus toteutetaan GoToWebinar-järjestelmällä. Saat osallistumislinkin sähköpostitse ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä. Samassa sähköpostissa on myös muita ohjeita osallistumiseen. Osallistujat voivat ladata koulutuksen materiaalin itselleen webinaarin yhteydessä.