Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Espoon Vuoden yrittäjien jäljiltä kuivat paikat

Espoon Vuoden yrittäjinä palkittiin Kalastajatorpalla lauantaina 26.11. WD Kuivaus Oy:n perustajat Niklas Karlsson, Petri Lehtinen ja Marcus Lindholm.  Yritys perustettiin keväällä 1999. WD Kuivaus ehkäisee ennalta ja korjaa vesivahingoista syntyneitä ongelmia. Se tekee märkätilojen rakenteiden kartoituspalveluita, vesivahinkojen kuivausta, vaurioiden purkamista ja jälleenrakentamista sekä märkätilojen valvontaa ja desifiointipalveluita. Näin vältetään mm. homeelle otollisten olosuhteiden syntymistä.

WD Kuivaus työllistää lähes parikymmentä työntekijää. Työntekijät suunnittelevat oman päivätyönsä itsenäisesi, sopivat asiakkaidensa kanssa aikataulut, vastaavat omista kohteistaan alusta loppuun. Jokainen hoitaa itsenäisesti myös tarvittavat paperityöt.

Henkilökunnan vahvaa sitoutumista on edistänyt pääomistajien kaikille työntekijöille vuonna 2014 tarjoama mahdollisuus osallistua osakeantiin. Kaikki myös käyttivät annetun mahdollisuuden. Sitoutumisesta kertoo se, että yhtiön yli 17 vuotisen historian aikana vain kolme henkilöä on lähtenyt ja näistäkin yksi eläkkeelle. Koko henkilökunnan omistajuuden myötä sairauspoissaolot ovat laskeneet ja ovat vähäisiä. Lisäksi työntekijöiden kiinnostus koulutukseen ja itsensä kehittämiseen on lisääntynyt. Työntekijät ovat myös hyvin joustavia, jota tarvitaan erityisesti 24/7 päivystyspalvelun johdosta.

WD Kuivauksen liikevaihto on 3,3 miljoonaa euroa ja liikevoittoprosentti kovaa tasoa eli 13,5. Kelpaa siis olla osakkeen omistaja.

www.wdkuivaus.fi

 

Lisätietoja:

Espoon Yrittäjät toimitusjohtaja Erkki Pärssinen, p. 050 411 1104

WD Kuivaus Oy:n perustajajäsen Niklas Karlsson, p. 040 505 8438

 

Kuva: Nina Mönkkönen