Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Työterveyslaitos etsii yrittäjiä testaustilaisuuteen - 30 ensimmäiselle luvassa 140 € palkkio

Tule mukaan testaamaan uutta, kehitteillä olevaa maksutonta työkalua, jonka tavoite on tukea yrittäjiä oman osaamisen, ajankäytön ja terveyskunnon ylläpitämisessä.

Työterveyslaitos kehittää uutta, maksutonta verkkotyökalua yrittäjille yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulun ja Helsingin yliopiston kanssa. 

Verkkotyökalun testaustilaisuus järjestetään pienyrittäjille, itsensätyöllistäjille ja muille kiinnostuneille torstaina 22.4.2021 klo 9–11. Testaustilaisuus toteutetaan verkkovälitteisesti Zoom-ohjelmalla ja sitä fasilitoi Pepe Nummi Grape People Oy:stä.

Kehitteillä olevan verkkosivuston työnimi on ”Yrittäjän kehityskeskustelu”. Sivusto sisältää itsearviointitehtäviä ja vinkkejä, joiden avulla yrittäjät pystyvät arvioimaan yrittäjyyteen liittyvää osaamistaan, ajankäyttöään ja terveyskuntoaan sekä kehittämään niitä.

Verkkosivuston kehittäminen on lähtenyt liikkeelle erityisesti +55-vuotiaiden yrittäjien toiveista, jotka on tavattu viime vuosina Entrefox – 55+ Entrepreneurs and Working Life -kehittämishankkeessa.

Ilmoittaudu mukaan testiryhmään

ILMOITTAUDU mukaan testaustilaisuuteen 14.4.2021 mennessä TÄÄLLÄ >
Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja ohjeet osallistumiseen viikkoa ennen testaustilaisuutta.

Testauspalkkio

30:lle ensimmäiselle ilmoittautuneelle ja tilaisuuteen osallistuvalle yrittäjälle maksetaan 140 euron testauspalkkio.

Lisätietoja hankkeesta

Yrittäjän kehityskeskustelu on EntreFox – 55+ Entrepreneurs and Working Life -kehittämishankkeen lopputuotos. Hankkeen toteuttavat Turun ammattikorkeakoulu, Työterveyslaitos ja Helsingin yliopisto. Sitä rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.

Lisätietoa hankkeesta: www.entrefox.fi