Etsi

Omistajanvaihdokset

Etelä-Karjalan Yrittäjät tarjoaa kaikille osapuolille veloituksettoman asiantuntijapalvelun, jonka avulla yrityksen liiketoiminnalle etsitään helpoin tapa löytää jatkaja silloin, kun yrittäjä on ikääntymisen tai muun syyn vuoksi luopumassa yrittäjyydestä.

Hanke on kehittämässä ja avaamassa palvelua omistajanvaihdostilanteessa oleville yrityksille sekä tahoille, jotka ovat kiinnostuneet yritysostoista. 

Hankkeen tärkeimpänä tehtävänä on etsiä ja aktivoida omistajanvaihdosta harkitsevia yrityksiä sekä kartoittaa niille mahdollinen jatkaja eli toimia ensivaiheen kontaktitahona myyjä- ja ostajatahoille. Hanke hoitaa yhteyksiä myös palvelun piirissä toimiviin alan asiantuntijoihin sekä muihin yritysten omistajanvaihdoksiin kytkennöissä oleviin tahoihin.
 

Hankkeen palvelut

  • Luottamukselliset keskustelut 
  • Alustavat liiketoiminnan kuntoanalyysit 
  • Asiantuntijahaku ja esittelyt 
  • Yrityksen myynnin tuotteistaminen 

Yrityspörssi

Valtakunnallisessa Yrityspörssissä kohtaavat liiketoiminnan myyjät ja ostajat sekä asiantuntijapalvelujen tarjoajat. EKY:n ov-hanke auttaa yritystä tuotteistamaan liiketoimintansa myyntitapahtuman. Jos tarvitset apua liiketoiminnan sanallisessa kuvauksessa, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä:

Tarmo Soronen
Projektipäällikkö
0400 187 864

OMISTAJANVAIHDOKSET VAUHTIIN ETELÄ-KARJALAN PK-YRITYKSISSÄ
Etelä-Karjalan liiton rahoittama EAKR-hanke