Etsi

SOTE-ryhmä

Etelä-Karjalan Yrittäjät on perustanut sote-ryhmän vaikuttamaan soteuudistuksen tuomiin muutoksiin. Uudistuksen lähestyessä paikalliset sote-yrittäjät ovat vaarassa jäädä isompien toimijoiden jalkoihin.

Sote-ryhmä avustaa yrittäjiä valinnanvapauden koukeroissa. Ryhmän jäsenet edustavat eri sote-alojen yrityksiä Etelä-Karjalan alueella.

Puheenjohtaja
Lilla Saaristo, Hyvinvoinnin Vuoksi
Muut ryhmän jäsenet:
Helena Puolakka, Terveyspalvelu Puolakka
Arja Piironen, Fysioterapia Virike
Mervi Karhu, Kotisairaanhoito Mervi Karhu & Hermannikoti
Anne Repo, Nyt Ratkes

Lisäksi Etelä-Karjalan Yrittäjien toimitusjohtaja Jami Holtari sekä hankintaneuvoja Pasi Toropainen ovat ryhmän tukena. 

Ryhmän tehtävänä on olla pienten yrittäjien edunvalvojana. Erikoisosaaminen ja ketteryys ovat pienten yrittäjien vahvuus ja tätä vahvuutta on tarkoitus tuoda esille kaikissa yhteyksissä. Tarkoituksena on ensisijaisesti herättää keskustelua ja edesauttaa vuorovaikutusta. Ryhmä toivoo saavansa palautetta ja kysymyksiä jäsenyrityksiltä eteenpäin vietäväksi sekä pohdittavaksi.

Ryhmä kokoontuu säännöllisesti ennaltasovitun agendan mukaan. Ryhmän ulkopuolella jäsenet edustavat tarpeen tullen Etelä-Karjalan Yrittäjiä ja sote-ryhmää erilaisissa sidos- ja työryhmissä sekä raportoi näistä edelleen. Ryhmä viestii keskenään, mutta ennen kaikkea ulospäin muille yrittäjille.

Lilla Saaristo
Hyvinvoinnin Vuoksi
varapuheenjohtaja, Etelä-Karjalan Yrittäjät
050 514 6400
Jami Holtari
toimitusjohtaja
Etelä-Karjalan Yrittäjät
0400 551435