Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Omistajanvaihdokset

Etelä-Karjalan Yrittäjät tarjoaa kaikille osapuolille veloituksettoman asiantuntijapalvelun, jonka avulla yrityksen liiketoiminnalle etsitään helpoin tapa löytää jatkaja silloin, kun yrittäjä on ikääntymisen tai muun syyn vuoksi luopumassa yrittäjyydestä.

Palvelu on mukana kehittämässä ja avaamassa palvelua omistajanvaihdostilanteessa oleville yrityksille sekä tahoille, jotka ovat kiinnostuneet yritysostoista. 

Palvelun tärkeimpänä tehtävänä on etsiä ja aktivoida omistajanvaihdosta harkitsevia yrityksiä sekä kartoittaa niille mahdollinen jatkaja eli toimia ensivaiheen kontaktitahona myyjä- ja ostajatahoille. Palvelu hoitaa yhteyksiä myös yrityskehittämisen piirissä toimiviin alan asiantuntijoihin sekä muihin yritysten omistajanvaihdoksiin kytkennöissä oleviin tahoihin.
 

Hankkeen palvelut

  • Luottamukselliset keskustelut 
  • Alustavat liiketoiminnan kuntoanalyysit 
  • Asiantuntijahaku ja esittelyt 
  • Yrityksen myynnin tuotteistaminen 
  • Jatkajan etsiminen

Yrityspörssi

Valtakunnallisessa Yrityspörssissä kohtaavat liiketoiminnan myyjät ja ostajat sekä asiantuntijapalvelujen tarjoajat. EKY:n ov-palvelu auttaa yritystä tuotteistamaan liiketoimintansa myyntitapahtuman. Jos tarvitset apua liiketoiminnan sanallisessa kuvauksessa, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä:

Tarmo Soronen
Projektipäällikkö
0400 187 864