Etsi

Sähkötarjous

Imatran Seudun Sähkö Oy ja Etelä-Karjalan Yrittäjät ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuodelle 2019.

Hyödynnä jäsenetusi sähkön ostossa paikallisen sähköyhtiön Imatran Seudun Sähkö Oy:n tarjouksella yrityksellesi. Tätä tarjousta voit hyödyntää myös henkilökohtaisiin sähkönkäyttöpaikkoihisi.

Jäsenetuna tarjoamme Spot -markkinasähköä edullisella marginaalilla ja pienellä käyttöpaikkakohtaisella perusmaksulla. Spot -markkinasähkö on edullinen reaaliaikaisen sähkönkulutuksen seuraajille. Spotissa hinta määräytyy pohjoismaisen sähköpörssin (Nord Pool Spot) ilmoittaman Suomen hinta-alueen hinnasta. Hintaan lisätään marginaali, joka kattaa pörssisähkön hankkimisesta aiheutuvat kulut. Hinta vaihtelee tunneittain ja pystyt hyötymään sähkönhinnan vaihteluista keskittämällä sähkönkulutuksen piikkejä niihin ajankohtiin, jolloin sähkö on edullista.

  • marginaali 0,16 snt/kWh
  • käyttöpaikkakohtainen perusmaksu 2,00 €/kk
  • hinnat alv 0 %
  • tarjouksen voit hyödyntää 20.5. – 30.6.2019 välisenä aikana

Spot -markkinasähkösopimus on toistaiseksi voimassaoleva, joka on irtisanottavissa 3 kk:n irtisanomisajalla. Voit myös helposti vaihtaa sen määräaikaiseen ja kiinteähintaiseen vaihtoehtoon.

SEURAA SÄHKÖN HINTAA

Spot-hintoja voit seurata myös netissä. Toteutuneet ja seuraavan päivän Suomen hinta-alueen verottomat Elspot-hinnat löydät Nord Poolin verkkosivuilta. Hinnat on esitetty €/MWh muodossa ja pilkkua siirtämällä numeron verran vasemmalle saat snt/kWh hinnat. 

Huomioithan, että kellonajat on ilmoitettu CET-ajassa (Keski-Euroopan aika). Suomessa aika on tunnin enemmän, joten esim. klo 07-08 hinta on Suomessa klo 08-09. Seuraavan päivän hinnat on nähtävissä edellisenä päivänä n. klo 14.

Seuraat sähköhintoja kätevästi ilmaiseksi kännykkään ladattavasta Imatraa-mobiilisovelluksesta.

Spot -hinnat (alv 0 %) kuukausikeskiarvoina ovat olleet 2019:

  • tammikuu 5,58 snt/kWh + marginaali
  • helmikuu 4,67 snt/kWh + marginaali
  • maaliskuu 4,00 snt/kWh + marginaali
  • huhtikuu 4,14 snt/kWh + marginaali

VUOKSI -TAKUU, 100 %:STI UUSIUTUVAA ENERGIAA IMATRANKOSKESTA

Ottamalla sopimukseesi Vuoksi-takuun varmistat, että sähkösi on ekologista vesisähköä, jonka alkuperänä on Imatrankoski ja Tainionkoski. Vuoksi-takuun voit valita minkä tahansa tarjoamamme sähkösopimuksen lisäksi tehden siitä ekologisemman vaihtoehdon. Tuote sopii yrityksille, jotka haluavat pienentää hiilijalanjälkeään ja panostaa ympäristöystävällisiin ratkaisuihin. Vuoksi-takuun hinta yrityksille on 0,10 snt/kWh. Vuoksi-takuun ottamalla saat dokumentteja käyttöösi, jolla voit viestiä asiakkaillesi ekologisesta sähkövalinnasta. Samalla olet mukana Vuoksen toiminnan kehittämisessä, sillä jokaisesta myymästämme Vuoksi -takuusta tilitämme pienen summan Vuoksen vesialueen ja ympäristön hyväksi.

LUOTETTAVA KUMPPANI

Yritysmyyntimme tarjoaa luotettavaa, yksilöllistä sähkönhankinnan asiantuntijapalvelua, jonka avulla yrityksesi voi keskittyä olennaiseen eli omaan ydinliiketoimintaan. Sähkön hinta voi vaihdella lyhyessäkin ajassa merkittävästi, siksi on tärkeää, että valitset luotettavan yhteistyökumppanin. Yritysmyyntimme auttaa juuri oikean energiasopimuksen valinnassa. Meiltä saat myös oman yhteyshenkilön, joka on kontaktipintasi energia-asioissa. Kauttamme saat oikeat energiaratkaisut myös kaikille taloyhtiöille ja kiinteistöille helposti ilman välikäsiä ja lisäkuluja. Haluamme pitää sinut ajantasalla energia-alan muutoksista, siksi toimintatapaamme kuuluu myös säännöllinen yhteydenpito ja raportointi.

Jos sinulla on kysyttävää tarjouksen Spot -tuotteesta tai olet kiinnostunut kiinteähintaisesta ja määräaikaisesta vaihtoehdosta, voit olla yhteydessä suoraan puh. 050 313 0954 tai

Tartu tilaisuuteen ja ota nyt edullinen Spot -markkinasähkösopimus paikalliselta kumppanilta!