Yrittäjän Digikoulu | Yrittajat.fi

Etsi

Lappeenrannan valtuustosali
09.11.2017 - 09:00 - 14:00
Koulutus

Yrittäjän Digikoulu

Yrittäjän digikoulu tuo digitalisaation yrittäjän luo käytännönläheisesti ja rohkaisevilla esimerkeillä valaistuna. Digikoulu alkaa yleistä tietoa tarjoavalla osuudella, mietitään muun muassa sitä, mihin kaikkeen digitaalisuus vaikuttaa.
Yleisen osion jälkeen vuorossa on perusasioihin pureutuva työpaja. Työpajan aiheet määräytyvät sen mukaan, mitä mielenkiinnon kohteita osallistujilla itsellään on.

Osallistujilta ei edellytetä aiempaa digiosaamista – lähde mukaan ja tee digitaalisuuden työtä tehostavista vaikutuksista arkipäivää sinunkin yrityksessäsi.

Yrittäjän digikoulun käytännön toteutuksesta vastaa Innokampus Oy, nuorten oma ajatushautomo- ja yrityskiihdyttämöverkosto, yhteistyössä Suomen Yrittäjien ja Reboot Finland -kampanjan kanssa. Innokampuksen digilähettiläät vierailevat Digikouluun ilmoittautuneissa yrityksissä ympäri Suomen. Digilähettiläille voit kertoa, mikä teema digitalisaatioon liittyen kiinnostaa eniten juuri sinun yritystäsi. Ottamalla digilähettiläät vastaan varmistat, että saat digikoulusta maksimaalisen hyödyn – turvallisesti.

Reboot Finland on valtakunnallinen kunnat, yritykset ja organisaatiot läpäisevä hanke, joka tuo digitaalisuuden jokaisen ulottuville ja ankkuroi digitaalisuuden yritysten, organisaatioiden ja kuntien päivittäiseen toimintaan erilaisten tapahtumien kautta. Reboot Finlandin takana ovat työ- ja elinkeinoministeriö, Tekes ja Finpro. 

Digikouluun liittyvissä käytännönasioissa ota yhteys Innokampus Annukka van der Borch;  tai puhelin 044-989 0877.

Voit ilmoittautua tapahtumaan ilmoittautumislomakkeen kautta tai olemalla yhteydessä Annukkaan.

 

TERVETULOA!