Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Pilvitoimisto workshop - yrittäjän työympäristö muuttuu

Pilvitoimisto workshop - yrittäjän työympäristö muuttuu

Aika

10.10.2017 | 8:00 - 10:00

Paikka

Assi Vapaudenaukio

Hinta

Maksuton
Koulutus

Oletpa vasta harkitsemassa pilvitoimiston käyttöönottoa tai jo aloittanut, tältä klinikalta lähtiessäsi sinulla on tiedossa miten saat parhaan hyödyn irti siitä että sinulla on aina käytössäsi toimistotyökalut kuten sähköposti, tallennustila ja viimeisimmät versiot dokumenteistasi paikasta ja tilanteesta riippumatta. Oma työväline (läppäri, tabletti) kannattaa ottaa mukaan jos olet jo pilvitoimiston käyttäjä ja toivot tehokkuutta omaan työskentelyyn.

OHJELMA

8.00 Aamupala

8.15

 

 

Tervetuloa

Jami Holtari

toimitusjohtaja, Etelä-Karjalan Yrittäjät

8.20

 

 

Pilvitoimisto workshop

Ville Kankare

Elisa

9.10

 

 

Pilvipalvelut hyötykäyttöön – kuinka siirrät toimistosi jopa taskuun mahtuvaksi?

Elävät esimerkit siitä miten saat pilvitoimistosta kaiken hyödyn irti.

Jari Harju

DoAudit

9.40 Keskustelua

Ville toimii päivisin pilvikonsulttina Elisalla ja auttaen asiakkaita digitalisaatioon, tuottavuuteen ja parempiin työtapoihin liittyvissä asioissa. Päivätöiden lisäksi Ville on toiminut myös aktiivisena yrittäjän aina 15-vuotiaasta lähtien, pyrkien kehittämään toimintatapoja ja malleja joiden avulla yrityksen pyörittäminen päivän muiden kiireiden ohella olisi mahdollisimman ketterää ja helppoa.

Jari on erikoistunut uusimpien teknologioiden soveltamiseen käytännössä, kohderyhmänä pienet ja keskisuuret yritykset Etelä-Karjalassa. Hän tekee samalla riippumatonta ja puolueetonta IT auditointia, erityistoimeksiantoja ja konsultointia erityisesti Microsoft – ympäristöissä. Microsoft Office 365 – ympäristön osalta DoAudit Oy oli pilottina lokakuusta 2010 alkaen kun se tuli maailmanlaajuiseen käyttöön heinäkuussa 2011. Sen jälkeen käytännössä kaikki sähköpostiprojektit ovat olleet MS Office 365 – ympäristöihin siirtymisiä.
 

Ilmoittautumiset 3.10. mennessä.