Etsi

Ammatillisen koulutuksen uudistus ja sen mahdollisuudet ja hyödyt yrittäjille! -PERUTTU-

Ammatillisen koulutuksen uudistus ja sen mahdollisuudet ja hyödyt yrittäjille! -PERUTTU-

Aika

3.12.2018 | 8:00 - 9:30

Paikka

Teboil Rautjärvi

Hinta

Maksuton

Tapahtuma peruttu vähäisen osallistumisen vuoksi

Ammatillisen koulutuksen uudistus tuli voimaan vuoden 2018 alusta ja on puhuttanut paljon myös yrittäjiä. Kun ammatillisen koulutuksen rahoitus, ohjaus, toimintaprosessit, tutkintojärjestelmä ja järjestäjärakenne muuttuvat, mitä se kaikki oikein tarkoittaa – ja mitä se tarkoittaa yrittäjälle? 

Yrittäjät tarvitsevat lisäkäsiä ja tulevaisuuden työntekijöitä, opiskelijat paikkoja työpaikalla oppimiseen ja työskentelyyn. Mitä mahdollisuuksia uudistus tarjoaa tähän?

Suomen Yrittäjien ammatillisen koulutuksen asiantuntija Terhi Haapaniemi kertoo tilaisuudessamme työpaikalla tapahtuvan oppimisen muodoista, koulutussopimuksesta ja oppisopimuksesta, niiden uusista mahdollisuuksista, joustavuudesta ja yrittäjälle tarjolla olevasta tuesta ja neuvonnasta. 

Apulaisrehtori Anne Poutanen Saimaan ammattiopisto Samposta kertoo Sampon laajasta koulutustarjonnasta, opiskelijoiden ja työpaikkojen kohtauttamisesta, yrityksille tarjolla olevista koulutuksista ja työpaikkaohjaajakoulutuksesta. 

Tule kuulemaan, miten voit saada räätälöityä osaamista työntekijöillesi tai itsellesi sekä madaltaa rekrytointiriskiä työpaikalla tapahtuvan oppimisen kautta. 

Tapahtuma on maksuton, tarjolla on aamupalaa!