Etsi

Peruttu: Paikallisoluita, maailman parhaita puukkoja ja tuotekehitystä

Peruttu: Paikallisoluita, maailman parhaita puukkoja ja tuotekehitystä

Aika

29.5.2019 | 17:00 - 19:00

Paikka

Satamatie 6

Hinta

Maksuton Karjalove -jäsenille
Verkostoituminen

Tapahtuma peruttu, uutta aikaa etsitään syksyltä!

Tervetuloa Karjalove -verkoston tuotekehitysiltaan!

Kiinnostaako keskustella tuotekehityksestä, minkä verran sitä pitää tehdä, minkä verran vähintään pysyäksesi kilpailijoiden tahdissa, onko jokin liikaa? Kuinka sitä pitäisi tehdä? Haluaisitko samalla maistella palkittuja Tujun paikallisoluita ja käydä näitä asioita läpi kahden erinomaisen esimerkkiyrityksen kanssa?

Saamme Satamatie 6:een vieraaksi paikalliset Panimoyhtiö Tujun, Rokka Knivesin sekä kasvuyrittäjiä sparraavan Business Millin! Tujun Jukka Mononen maistattaa eri oluita ja avaa omaa tuotekehitysfilosofiaansa sekä Rokka Knivesin Juho Voutilainen kertoo kuinka tekevät ensi tuotteekseen maailman parhaan puukon ja menevät suoraan maailmalle, niin sotilaille kuin erämiehillekin! Business Millin Mikko Ojapelto haastaa kuulijoita ja antaa omia vinkkejään kasvuun ja kilpailuun!

Tervetuloa siis nauttimaan ja oppimaan, luvassa taatusti mainio ilta!

Tapahtuma on maksuton kaikille Karjalove -verkoston jäsenille! Jos et ole vielä jäsen, niin voit liittyä osoitteessa https://www.karjalove.fi/liity-mukaan . Muista ilmoittautua sivun oikeassa laidassa, osallistujamäärä on rajattu!