Etsi

Yrittäjäaamiaiset Rautjärvellä - Hiitolanjoen ennallistamisen vaikutukset ja mahdollisuudet alueen elinvoimaan

Yrittäjäaamiaiset Rautjärvellä - Hiitolanjoen ennallistamisen vaikutukset ja mahdollisuudet alueen elinvoimaan

Aika

6.9.2019 | 8:00 - 10:00

Paikka

Kangaskosken vanha vartioasema

Hinta

Maksuton, vaatii ilmoittautumisen
Verkostoituminen

Hiitolanjoen ennallistaminen avaa ennennäkemättömiä mahdollisuuksia Rautjärven elinvoiman ja yrittäjyyden vahvistamiseen. Tervetuloa kuulemaan miten ja missä aikataulussa.

Aloitamme aamun tutustumalla Kangaskosken vanhan vartioaseman ympäristöön ja Hiitolanjokeen Ympäristöpäällikkö Matti Vaittisen opastuksella. Matti on jo 20 vuoden ajan toiminut Hiitolanjoen eteen, tehnyt tutkimuksia rajan molemmin puolin ja tuntee alueen läpikotaisin.

Tämän jälkeen siirrymme takaisin vartioasemalle nauttimaan aamiaista, kuulemaan viimeisimmät uutiset ja osuvimmat faktat keskeisiltä asiantuntijoilta ja keskustelemaan yhdessä. Tilaisuus on myös mainio mahdollisuus yrittäjille ja sellaiseksi aikoville tutustua  vanhan vartioaseman liiketoimintamahdollisuuksiin.

Äänessä ainakin:

  • Toiminnanjohtaja Hanna Ollikainen, Etelä-Karjalan Virkistysaluesäätiö, toimet ja aikataulu voimaloiden lakkauttamiseksi ja joen ennallistamiseksi.
  • Ympäristöpäällikkö Matti Vaittinen, EK-Liitto, alueen esittely, historia sekä mahdollisuudet
  • Kunnanjohtaja Harri Anttila, Rautjärven kunta, kunnan terveiset, toiveet ja näkemykset
  • Projektipäälliköt Tarmo Soronen ja Pasi Toropainen, Etelä-Karjalan Yrittäjät, Omistajanvaihdoshankkeen sekä Karjaloven mahdollisuudet alueen elinvoimalle

Mukana myös Kärki-Leaderin, Imatran Seudun Kehitysyhtiön sekä Imatran Seudun Yrittäjien edustajia osallistumassa keskusteluun ja tuomaan mahdollisuuksiaan yrittäjien käyttöön.

Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen sivun oikeasta laidasta.

Lisätietoja Kangaskosken mahdollisuuksista yrittäjyyteen : http://www.rautjarvi.fi/fi/Matkailu/Kangaskosken-vanha-rajavartioasema .