Etsi

#hajotaanyhdessä, teemana itsensä johtaminen

#hajotaanyhdessä, teemana itsensä johtaminen

Aika

6.9.2019 | 17:00 - 19:00

Paikka

Lappeen Ruustinna
Nuoret Yrittäjät

#hajotaanyhdessä -tapahtumat saavat jatkoa, kun kokoonnumme kertakaikkisen upeaan Lappeen Ruustinnaan puimaan itsemme johtamista. Sillä kuinka arkemme, työmme ja itsemme johdamme on valtava merkitys kuinka paljon ulosmittaamme potentiaalistamme, ja meillä jokaisella on siinä varmasti parannettavaa. 

Alustajaksi tapahtumaan olemme saaneet huippukarismaattisen Tommi Talaston Heromaker Oy:stä. Tommilla on vuosikausien kokemus henkilöstöjohtamisesta, eri kokoisten organisaatioiden muutosprosesseista ja sankareiden tekemisestä. Tommi alustaa meille omia parhaita menetelmiään itsensä johtamiseen ja saa varmasti meistä jokaisen heräämään löytämään itsestämme tehokkaamman ja napakamman ammattilaisen.

Tapahtumassa jokainen halukas pääsee ääneen, puimme omia kokemuksiamme tavoitteiden ja tulosten hakemisessa, opimme taatusti vaikka mitä ja jatkamme viikonloppuun vahvistuneena ja ainakin pari ongelmaa voittaneena!

Jos olet siis nuori- tai kasvuyrittäjä, haluat tavata vertaisiasi, nauttia Ruustinnan maittavista tarjoiluista, hajoilla yhdessä ja lopulta oppia johtamaan itseäsi paremmin, tule mukaan! Tapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen sivun oikeasta laidasta.