Etsi

Yksinyrittäjien ilta

Yksinyrittäjien ilta

Aika

19.11.2019 | 18:00 - 20:00

Paikka

Oma Säästöpankki, Imatra

Hinta

Maksuton, edellyttää ilmoittautumisen
Yksinyrittäjät

Tervetuloa yksinyrittäjien iltaan Imatralle!

Mukavan illan aikana tapaat muita maakunnan yksinyrittäjiä, löydät uusia kumppaneita ja vietät hyvää aikaa samalla oppienkin. Teemana tällä kertaa meillä on yksinyrittäjän kassavirta ja taloudenhallinta ja tätä teemaan tukemassa meillä on maakunnan huippuosaajat paikalla. Kirkkaimpana osaajana paikalla on  Askele Oy:n perustaja, yrittäjä ja myyntiprosessien tähtiosaaja, itsekin vielä vähän aikaa sitten yksinyrittänyt Matti Tiilikainen kertomassa omaa tarinaansa ja parhaimpia vinkkejänsä illan aiheesta.

Oma Säästöpankin konttorinjohtaja Lotta Kautonen kertoo meille menestyvän yrityksen rakentamisesta rahoittajan näkökulmasta ja käy samalla läpi pienyrityksen rahoitusta ja mahdollisuuksia kasvuun.

Yrittäjien ja Imatran Seudun Kehitysyhtiön terveisten lisäksi kuulet ennenkaikkea mitä muille maakunnan yksinyrittäjille kuuluu ja pääset itsekin halutessasi ääneen!

Tarjolla toki paikallisia pikkujouluherkkuja, joten tule ihmeessä mukaan! Osallistuminen on maksutonta, mutta vaatii ilmoittautumisen sivun oikeasta laidasta.

Matti Tiilikainen / Askele Oy