Etsi

Yrittäjien kauneusilta

Yrittäjien kauneusilta

Aika

19.2.2020 | 17:00 - 19:00

Paikka

Hiuspalvelu Atlantis

Hinta

Maksuton Karjalove -jäsenille, vaatii ilmoittautumisen
Vapaa-aika

Tervetuloa Karjalove -verkoston kauneusiltaan Imatralle Hiuspalvelu Atlantikseen. Atlantiksen Päivi ja upeat ammattilaisensa opastavat aivan kädestä pitäen juhlakampauksen teossa, mistä onkin varmasti iloa seuraavana lauantaina tulevaan Maakunnalliseen Yrittäjäjuhlaan.

Ohjelmassa kevyttä iltapalaa sekä hieman teoriaakin, mutta ennen kaikkea ammattilaisten opit huumaavaan juhlakampaukseen unohtamatta todella viihtyisää iltaa yrittäjäkavereittesi kesken!

Ja jos joku ei tiedä, niin nämä neidot ovat aivan huimia ammattilaisia ja tälläistä oppia tälläisessä ryhmässä ei ole ihan äkkiä taas tarjolla. Voit muuten ottaa myös omia hiustenlaittovälineitäsi mukaan niin saat varmasti parhaan hyödyn. Atlantis antaa tuotteistaan myös -20 % alennuksenkin, eli voit myös hyvällä syyllä uusia tuotteesikin.

Tapahtuma on maksuton Karjalove -verkoston jäsenille, mutta vaatii ilmoittautumisen sivun oikeasta laidasta. Josset vielä ole jäsen niin, nyt voit tehdä sen hyvällä syyllä osoitteessa https://www.karjalove.fi/liity-mukaan !

Lisätietoja:

Pasi Toropainen
Etelä-Karjalan Yrittäjät

0504956888