Etsi

Emergency banner

Yrittäjien aamulenkki Savitaipaleella

Yrittäjien aamulenkki Savitaipaleella

Aika

4.6.2020 | 8:00 - 10:00

Paikka

Savitaipaleen Helmi

Hinta

Maksuton, vaatii ilmoittautumisen
Verkostoituminen

Tervetuloa yrittäjien aamulenkille torstain 4.6 klo 8:00 alkaen Savitaipaleen Helmestä. Päivä aloitetaan kevyellä reippailulla sähköavusteisten fatbike -pyörien merkeissä. Aamulenkin jälkeen on vuorossa aamupala, jonka aikana kunnanjohtaja Kimmo Kainulainen kertoo kunnan terveiset yrittäjille sekä Etelä-Karjalan Yrittäjien Pasi Toropainen kertoo alkuvuoden tilannekatsauksen yrittäjäjärjestön näkökulmasta. Ääneen pääsee toki myös Savitaipaleen Yrittäjien puheenjohtaja Pekka Ässämäki ja kaikki joilla on asiaa!

  • Sähköavusteisia pyöriä riittää 9 hlö ilmoittautumisjärjestyksessä, myös omalla maastokelpoisella pyörällä voi osallistua. Tämä osio on täynnä! Voit osallistua omalla pyörällä tai tulla vain aamupalalle (maks. 20 hlöä)
  • Aamupalalle mahtuu 20 henkilö ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä osallistutko pyörälenkille, vai pelkälle aamupalalle. Aamupalan tarjoaa Karjalove sekä Savitaipaleen Yrittäjät. 

 

Aikataulu:

8:00 Tutustuminen e-fatbikeihin

8:10-8:45 Rento lenkki lähimaastossa

8:45-9:45 Aamupala sekä keskustelua Savitaipaleen Helmessä

Lämpimästi tervetuloa! Tapahtumaan osallistuminen on veloituksetonta, mutta vaatii ilmoittautumisen sivun oikeasta laidasta!