Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kesän onnellisin päivä

Kesän onnellisin päivä

Aika

15.8.2020 | 14:00 - 23:45

Paikka

Papinniemi Camping

Hinta

Veloitukseton, toivomme ilmoittautumista
Nuoret Yrittäjät

Tervetuloa lumoutumaan mahtavassa seurassa ja ikimuistoisessa sekä upeassa päivässä yhdellä pohjoismaitten kauneimmalla hiekkarannalla Papinniemi Campingillä, Parikkalan Uukuniemellä.

Pääset viettämään kesän onnellisinta päivää yhdessä lähialueiden nuorten yrittäjien ja kaikkien nykyisten ja tulevien elinvoiman luojien kanssa. Luvassa nimenmukaisesti kaikkea onnellisuutta, yhdessäoloa, musiikkia, rantariemuja ja vaikka mitä hyvää!

Tapahtuman ohjelma päivittyy kesän mittaan, mutta nyt jo tiedetään että luvassa on kaksi bändiä, joista illan kruunaa Etelä-Karjalan ylpeys, Saimaan alueen virallinen brändilähettiläs Dark Ride Brothers! Iltaa lämmittää kiuaskuuma hevi-klassikoita mestaroiva Protection Earth! Tottakai paljon aktiviteetteja, kumppaneiden ohjelmaa, monipuolinen ja upea saunakylä, sekä kaikkea sitä kivaa mitä upealla rantamaisemalla keksiikään tehdä.

Ohjelma
klo 10:00 Ravintola-kahvila aukeaa
klo 14:00 Ilmoittautuminen, mökit luovutetaan ne varanneille
klo 15:00 Saunamaailma aukeaa
Toiminnalliset rastit aukeavat. Kumppanien pisteet, rantapilates, frisbee-golf, sup-laudat jne.
klo 15:15 Norppa-pilates / Fysiovauhkis, Elisa Vauhkonen, 30 min
klo 16:00 Elinvoimapaneeli
klo 16:45 Norppa-pilates / Fysiovauhkis, Elisa Vauhkonen, 30 min
klo 18:30 Jongleerausta ja livemusiikkia, Eetu Lampi & Antti kuusi
klo 20:00 Ensimmäinen bändi, Protection Earth
klo 22:00 Pääesiintyjä, Dark Ride Brothers, www.darkridebrothers.fi 
klo 24:00 Ravintola-Kahvila sulkeutuu, rantajuhlat ja nuotiotanssit jatkuvat
   

 

Illmoittaudu siis ja tule mukaan tähän loppukesän taatusti huimimpaan rantajuhlaan viettämään kesäsi onnellisinta päivää! Samalla osallistut kahden vuoden 2021 Get Togetherin pääsylipun ja yllätyspalkintojen arvontaan!

Lisätietoja:

Pasi Toropainen / Etelä-Karjalan Yrittäjät / 050 495 6888 /

Niko Hälvä / Papinniemi Camping / 040 7369852 /   

Ohjelmaa rahoittavat Euroopan Unioni, Venäjän Federaatioja Suomen Tasavalta.

 

Kuljetukset

Papinniemeen on hyvä tulla kimppakyydeillä ja perille Papinniementie 178, Parikkalaan löytää varmasti. Kasaamme tähän alle kuitenkin yhteiskyytejä ja tietoja julkisista liikennöintiratkaisuista.

 1. TalentHUB Etelä-Karjala ja YRRE - yrittäjäreservien kehittäminen projektit järjestävät kuljetuksen Kesän onnellisimpaan päivään. Mukana on yrittäjähenkisiä opiskelijoita eri kansallisuuksista LAB-ammattikorkeakoulusta sekä LUT-yliopistosta sekä teitä kaikkia tapahtumaan tulijoita.  Bussissa teillä on oiva mahdollisuus verkostoitua jo ennen varsinaista tapahtumaa maakunnan tulevaisuuden osaajiin! Lue pysäkeistä ja aikatauluista tarkemmin kyydin ilmoittautumissivulla.

Usein kysytyt kysymykset

 1. Maksaako tilaisuuteen osallistuminen jotain? Ei maksa, tapahtuma toteutetaan Etelä-Karjalan Yrittäjien, Etelä-Savon Yrittäjien, Savon Yrittäjien, Pohjois-Karjalan Yrittäjien ja tapahtuman kumppaneiden panostuksella. 
 2. Voiko alueella yöpyä? Tottakai voi, alueella on toistakymmentä edullista mökkiä ja niissä n. 50 vuodepaikkaa. Lisäksi valtava määrä teltta- sekä asuntovaunu/auto -paikkoja. Lisätietoja yöpymismahdollisuuksista ja mökkivarauksista info@papinniemicamping.net  / 040 7369852 / http://www.papinniemicamping.net
 3. Onko tilaisuuteen kuljetuksia? On, Etelä-Karjalan yhteiskuljetukset kootaan tämän sivun Kuljetukset -osioon. Jos olet tulossa Etelä-Karjalan ulkopuolelta, niin kannattaa kysyä alueesi Yrittäjäjärjestöltä ja nuorilta yrittäjiltä!
 4. Entä ruokailu? Alueella on lähiruokaravintola josta saa mm. maankuuluja biisonipurilaisia ja paljon muuta. Kun kyseessä on leirintäalue, niin leiriruokaa pystyy itsekin valmistelemaan!
 5. Pääsisinkö tapahtumaan kumppaniksi ja esittelemään omia tuotteitani ja palveluita? Mahdollista se on, jutellaan tarkemmin jos otat yhteyttä: Pasi Toropainen / pasi.toropainen@yrittajat.fi / 050 495 6888.  

Esiintyjät

Dark Ride Brothers

Dark Ride Brothers on vuonna 2014 perustettu suomalais-saksalainen yhtye ja ensimmäinen funtry-bändi maailmassa. Bändin musiikki on melodista, kansainvälistä ja ennen kaikkea niin tarttuvaa, että se on soinut radiossa sekä Radio Suomessa että Saksassa ja lukuisissa nettiradioissa ympäri maailmaa.

Suoratoistopalveluissa Dark Ride Brothersin biisejä on soitettu yli 400 000 kertaa ja sosiaalisessa mediassa bändillä on kymmeniä tuhansia seuraajia: Minne ikinä bändi tuleekin, Dark Ride Family odottaa siellä jo innolla.

Join The Ride and Rock The Country!

Protection Earth

Kokeiluprojektina liikkeelle lähtenyt lappeenrantalais-imatralainen kokoonpano on päätynyt vuosien saatossa siihen pisteeseen, että voidaan vakavissamme puhua jonkin sortin Heavy Metal -coverbändistä. Muutamien miehistönvaihdosten jälkeen vakiintunut kokoonpano läjäyttää esille mm. Iron Maidenia, Gunnareita ja Kissiä. Energistä soitantaa tarjoaa teille Protection Earth.

Heavy Metal Covers for You Lovers!

 • Vokaalinen äänen esille tuonti – Liisa Kuorttinen
 • Matalat taajuudet – Pasi Pulli
 • Rytmilliset rymistykset – Niko Peltonen
 • Tilulii ja harmoniat – Simo Jokela
 • Epätahtimetronomi – Antti Pekonen

Fysioterapia ja valmennus Elisa Vauhkonen

Upea, energinen ja innostava Elisamme toteuttaa kaksi kappaletta ainutlaatuista norppa-pilatesta kauniin Pyhäjärven upealla hiekkarannalla. Tähän valloittavaan puolituntiseen mahtuu 10 sisäistä norppaansa etsivää kerrallaan.

Eetu Lampi & Antti Kuusi

Duo-show. Jongleerausta ja live-musiikkia yhdistettynä komiikkaan ja energiseen, positiiviseen meininkiin, yllätyksiä unohtamatta.