Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kaupunginjohtajan aamukahvit yrittäjille, teemana Meijän City, keskustan kehittäminen

Kaupunginjohtajan aamukahvit yrittäjille, teemana Meijän City, keskustan kehittäminen

Aika

2.12.2020 | 8:00 - 10:00

Paikka

Teams

Hinta

Maksuton, vaatii ilmoittautumisen
Muiden tapahtumat

Tule keskustelemaan kehittämissuunnitelmasta ja vaikuttamaan keskustan elinvoimaisuuteen. Tilaisuuden avauspuheenvuoron pitää kaupunginjohtaja Kimmo Jarva. Kuulemme Lakes Ry:n toiminnanjohtaja Johanna Ruotsin ja Makea Coffee yrittäjän Visa Tuovisen ajatuksia keskustan kehittämisestä.

Puheenvuorojen jälkeen Teams-kokouksena järjestettävässä tilaisuudessa esitellään muun muassa Meijän Cityn kesäkyselyn ja viimeisimmän yrittäjäkyselyn tuloksia, laadittuja taustaselvityksiä sekä alustavaa luonnosta Lappeenrannan keskustan kehittämissuunnitelmasta,  Meijän Citystä, on laadittu alustava luonnos, joka kattaa sekä ydinkeskustan että Kaupunginlahden alueen.  Tilaisuuden yhteydessä pidetään myös työpaja, jossa pääset keskustelemaan pienryhmissä ja kommentoimaan sähköisesti alustavaa suunnitelmaluonnosta. 

Mukana tilaisuudessa kaupungilta kaupunginjohtajan Kimmo Jarvan lisäksi kaavasuunnittelija Elina Moisio, vuorovaikutussuunnittelija Mikko Holm, asemakaava-arkkitehti Matti Veijovuori ja kaupunginarkkitehti Maarit Pimiä.

Tervetuloa mukaan!