Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjän ensimmäiset ja kasvun mahdollistavat tärkeimmät sopimukset

Yrittäjän ensimmäiset ja kasvun mahdollistavat tärkeimmät sopimukset

Aika

21.10.2021 | 8:30 - 10:00

Paikka

Galleria Pihatto

Hinta

Maksuton
Tuki ja neuvonta

Tule kuulemaan, mitkä ovat ensimmäiset ja tärkeimmät sopimukset uudelle tai kasvavalle yritykselle. Samalla nautimme aamupalasta ja tapaamme yrittäjä-kollegoita Galleria Pihatossa.

Tilaisuus sopii hyvin niin aloittavalle yritykselle kuin jo vakiintuneellekin toimijalle, jolla yritystoiminnan sopimukset ovat jääneet kirjaamatta tai vähemmälle huomiolle kiireisen työnteon keskellä.

Jari Kurronen Bonum Oy:stä kertoo mitä on huomioitava, jotta taloushallintoon liittyvät asiat saadaan rullaamaan. Mitä sopia tilitoimiston kanssa ja millaisia asioita pitää huomioida, jotta talouden seuranta ja laadukas taloushallinto saadaan turvattua.

Jussi Luukko Asianajotoimisto Laine Nikkanen Luukko Oy:sta kertoo, miten turvata yrityksen alku ja kasvu riittävin sopimuksin. Mistä asioista on syytä vähintään sopia kirjallisesti, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä ja riskeiltä.

Kokoonnumme aamiaisen äärellä Galleria Pihatossa, jossa voimme samalla tutustua huovuttamalla tehtyihin Pirkko Grönlundin teoksiin ja sisarusten Saara ja Anssi Alhopuron metsän inspiroimaan yhteisnäyttelyyn.

- Toivon teosteni herättävän katsojien mielikuvituksen ja ihmettelyn taidon. Koskettavinta on ollut kuulla, että teokseni ovat inspiroineet ihmisiä näkemään tutut lähimetsät ja niiden rikas värimaailma uudella tavalla ja viettämään sen takia enemmän aikaa luonnossa, Saara Alhopuro sanoo.